Přejít na obsah

marnem

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení marnem

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. je to známej,tak o tom nepochybuju,stary díly mi dal v origo pytliku..taky mně napadlo,že to bude třeba něco jinyho,ale po tý výměně to přestalo,tak tam nějaká souvislost bude..
  2. spojka zabírá tak před půlkou,kdyby byla v haizlu,zabírala by uplně nahoře..jako neřešil bych to,ale nerad bych něco zkurvil..právě sem stim bojoval před rokem,mechanik mi řek,že je to ložisko,vše udělal a bylo to ok,no a teď se to ozvalo znova..sem myslel,že si to dělá prdel
  3. no tam je myslim palec na tisícihranu,kterej tlačí na to ložisko a tyčku.. EDIT: den předtim,než to začalo dělat sem prostříkaval táhla řazení,ale to stim nebude mit nic společnýho asi..
  4. Neni to nic hlučného,podle zvuku pískání je poznat,že tam něco jen lehonce ševelí,myslim,že spojka a přítlačák je snad ok..SNAD. EDIT: jinak to pískání sem právě řešil už přeed rokem a bylo mi řečeno,že je to spojkové ložisko,tak se dalo nový i s tyčkou a vše bylo ok..ted po ujetí 4-5 000 km se to ozyva obcas zase..
  5. Zdravim,mám škodu octávii 1,6 55kW r.v.1999,někdy se mi stane,že při volnoběhu,někdy při sešlápnutí spojkového pedálu se mi ozve jemný zapískání z motoru.V autě to slyšet není,jen z venku.Spojkový pedál chodí normálně,spojka zabírá cca před půlkou,asi před rokem bylo měněno spojkové ložisko a tyčka,díly byly dávány originál,od té doby najeto cca 4 000 km.Někdy najedu třeba 100 km a vše je ok.Díky za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...