Přejít na obsah

Eizo6

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Eizo6

  1. Však taky nepíšu, že repráky stály 8 tisíc
  2. Toho se bojím ze všeho nejvíc. To už vím taky Jsem blbej.
  3. Nelituju climatronicu (mám), nelituji parkovacích senzorů (mám přední i zadní), nelituju xenonů (nemám je, měl jsem je na předchozím autě a nevidím velký rozdíl a ještě ke všemu jsem byl varován prodejcem, že se dost často kradou), nelituju absence střešního okna (tom ujsem nikdy nepřišel na chuť) a nelituju vyhřívaných sedadel (mám je). Lituju věcí, které by mě stály "blbých" osm tisíc, jsem debil. Postrádám zadní repráky (když pouští dětem pohádky z CD, tak to vepředu musí hrozně řvát, aby to bylo slyšet vzadu) a hrozně lituju chybějícího light asistentu. Nevadí mi absence autmatických stěračů, nevadí mi absence samočinného rozsvěcení světel, nevadí mi absence "leaving home", ani "coming home" ale strašně mě vadí absence samoztmívacího vnitřního zrcátka! Sice mám "sun set", takže zadní okna jsou tmavší, ale je mi nepříjemné oslňování od za mnou jedoucích aut. U předchozího aut ajsem to měl a bylo to mnohem lepší. Takže jsme ušetřil osm tisíc, ale jsem hrozně moc toho lituju.
  4. Já už jí mám asi dva měsíce, najeto něco málo přes 2 tisíce kilometrů. Když jedu sám, tak jsem maximálně spokojený ve městě, na okresce i na dálnici. Když je auto plně naložené (4 dospělí a bagáž), tak jsem spokojený jen ve městě a na okresce. Na dálnici se mi už zdá, že ten výkon trochu chybí (předtím jsem měl Sharana 96kW a řekl bych, že na šestku to do kopce jelo lépe, ale je to jen subjektivní pocit který nemá podložený žádným měřením). Ale koupě nelituju. Lituju jen dvou prvků výbavy, které jsme si nekoupil.
  5. Eizo6

    Slevy od prodejců

    Já na Octavia Champion dostal 5% slevu, koberečky, sítě do kufru, povinnou výbavu a zařízení RZ.
  6. Mně jí dělali asi 4 týdny. Taky uťáplý diesel. Zítra to bude týden, co na mě čeká v autosalónu, ale ještě jsem neměl čas si jí djít vyzvednout
  7. žraloku, díky moc. Kromě ČP a Allianzu dojdu pro nabídku i do ČSOB.
  8. V následujících dnech budu uzavírat povinné ručení i havarijní pojistku na novou Octavii. Můžeš mi prosím doporučit, na které pojišťovny se mám zaměřit a kterým se mám raději vyhnout? Mockrát díky.
×
×
  • Vytvořit nový...