Přejít na obsah

Daniel Ondrusz

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

659 zobrazení profilu

Oznámení Daniel Ondrusz

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No ja uz ji poprve nastartuji zacatkem srpna. Respektive 4.8., drive to bohuzel nestihnu. Vyroba mela byt 30. tyden ale pry uz v autosalonu nejakou bilou candy v kombajnu slozili. Musim si pockat. S chipem chci pockat kdyby se objevili nejake vyrobni vady. Nechci prijit o zaruku. Kazdopadne mi prijde toto auto na chip jak delane. Prevodovku ma delanou az na 350N.m. Jeste by me zajimala jaka tam je spojka. Jestli je stejna jako u 103kw verze.
  2. Ahojte! Mate nejake dalsi delsi zkusenosti? Poznatky atd.? Preci jen je o tomto motoru v Octavce se sesti st. prevodovkou informaci velmi poskromnu. Spise tedy nic. Akce na tento model je pry zase aktivni. Zvedli ale zakladni cenu o 10tis. Kč.
  3. Ja jsem tedy velice zvedav na spotrebu v tom rezimu jizdy na dalnici. Budu pravidelne jezdit trasu Praha-Ostrava. Doted mame stareho 100k Seata. Tak si snad vyrazne polepsime. Take by me zajimalo jak moc presne meri spotrebu ten maxidot. Jeste jsem zvedav jestli nema motor pri rozjezdu a nizsich otackach tendenci zhasnout. Dik za info a preji paradni svezeni!
  4. Nemá někdo nějaké další poznatky k motoru prosím?
  5. Tak uz jsem se taky dozvedel terminy. 30. tyden ve vyrobe. 31. tyden na salone. Barva taky bila :-) Tak mi prosim zkratte to cekani Vasima zkusenostma.
  6. Já si taky myslím že v Yeti je to jinak, je to kratší jednička kvůli terénu a o to je níže posazený 6. stupen. Tady tato převodovka točí při 130km/h 2300 ot/min. Četl jsem to někde v testu. Až ho najdu postnu to sem.
  7. to X Michi: Ahoj, taky mám objednanou tuhle šampiónku. Ještě jsem nedostal od prodejce termín výroby. Kdy jsi to objednával Ty, že už to máš do dvou týdnů? Já jsem ji objednal 18.6. (předposlední den akce) Popř. kdyby mi i někdo další napsal jakou měl čekací dobu, moc by mě to potěšilo. BTW jsem zvědav na tento motor v Octávii, jezdíme hodně dálnici, snad to bude stačit i na nějaké rozumné předjíždění.
×
×
  • Vytvořit nový...