Přejít na obsah

Petr Jaros

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Petr Jaros

  1. A jak je ten transmitor na tom s kvalitou zvuku?
  2. A existuje nejake radio, ktere ma USB vstup v operce, predstava vysejiciho HDD za kabel není moc hezká. Chci radio, ktere nebude nejak kriklave, prave vzhled u S2 je super.
  3. Tady jsem si toho Harmanu právě všiml. Věděl jsem o tom, že je používá BMW. http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/skoda/model/superb/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:skoda,mdl:superb,ful:diesel,ger:manual_gear,itp:leather,srf:true/pg:vipcar/184437175.html
  4. A jak je na tom to originalni radio? Me se to do toho interieru moc nehodí. Čekal bych od rádia: USB výstup, přehrávání filmů v dobré kvalitě, výstup na subwoofer (v případě dobrého sound systemu není potřeba), cd a bluetooth propojení s iphonem, aspoň na pouštění hudby. Jsou nějaké alternativy?
  5. Ahoj, budu brzy kupovat své první auto. Dlouho jsem přemýšlel co by mi vyhovovalo a dospěl jsem k názoru, že Skoda Superb I 2.5 TDi je pro mě to pravé. Když se někoho zeptám na spolehlivost motoru, hodně lidí mi řeklo že se tyto motory serou. Jak je na tom skutečnost? Když neseženu 2.5, aby splňovala moje požadavky, klidně koupím 1.9. Výkonově mi bude určitě stačit. Líbí se mi auta s decentní úpravou jako má například Žralok, takže exteriér nebude nějak moc upravovaný. Chci mít ale vymazlený interiér a jednou z věcí co bych chtěl udělat je lepší rádio než původní DX a líbí se mi rádio z dvojkového Superba. S nekontabilitou jsem ale seznámen. Není přece jen nějaká jiná možnost aby se toto rádio mohlo použít i ve starší verzi Supa? Co třeba přehození palubní desky i s volantem, je tato úprava možná? Viděl jsem na německých bazarech, že některé vozy měli audio system od společnosti Harman&Kardon. Dělal někdo tuto úpravu? Na kolik to vyjde? Díky. Petr J. Btw: Snad jsem to zařadil do správné kategorie.
×
×
  • Vytvořit nový...