Přejít na obsah

Dan1510

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Dan1510

  1. Měl jsem dělší dobu problém se škubáním motoru mezi 2000 až 2500 otáčkama. Zjistili jsme,že tandem dává malý tlak než předepisuje výrobce.Měl jsem taky čerpadlo LUK, Škodovka ho vynáhradovala Boschem a musím říct,že mám klid:-)
  2. Pokud vám můžu poradit,řešil jsem tento případ.Na doporučení ze ŠA byla vyměněna převodovka,problém přetrvával.Poté opět demontáž,po dalším doporučení výměna spojky, problém vyřešen.Pokud mohu radit,navštivte první autorizovaný servis.
  3. Zdravim,mám takový problém.Mám Fabii I 1,4 TDI 51 kw a stává se mi,že v rozmezí 2000-2500 při prudším sešlápnutí plynu motor zaškube,potom jede zase normálně.Už byl vyměněnej palivák,přetěsněny vstřiky v bloku 013 hodnoty taky v pořádku.Ještě jsem změřil tlak paliva v nádrži kde jsou asi 4 bary tuším,poté ještě jak uvádí výrobce tlak paliva za tandemovým čerpadlem kde na volnoběh jsou předepsaný 4 bary a na 4000 ot. by mělo být minimálně 7,5 baru jenže já mám cca 2 bary.Už jste se někdo setkal s poroblémy s tandemovým čerpadlem nebo se stejnými projevy?Díky za rady
  4. Dan1510

    kontrolka ABS

    Zdravím,mám stejný problém na Fabii I 1,4 TDI.Občas se při nastartování stane nebo i při jízdě,že mi začne svítit ABS a blikat kontrolka brzd a občas se mi stalo,že vypadlo i servořízení.V Řj uložena závada nízké napětí jednotky ABS a v řízení nesmyslný signál,obojí sporadické závady.Dál budu zjišťovat až v práci.Takže snad vám to pomůže.
×
×
  • Vytvořit nový...