Přejít na obsah

SUP2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem SUP2

  1. Pokud ti někdo udělal už odblokování obrazu, divím se, že ti neodblokoval i soft.verzi. Proto bych opět doporučoval navštívit toho, kdo to odblokovával a ten by to měl v nastavení sw povolit přes vag. Nic složitého to není. P.S. Pokud se nepletu, poslední verze map je číslo 8, o 9 nevím, ikdyž to nevylučuji, a pokud o ní víš, prosím zašli odkaz. Rád bych si ji stáhnul, protože jsem si mezi svátky teprve instaloval č.8. Díky.
  2. Dle mých informací je to na pevno, tudíž deaktivace není za normálních okolností možná.A aktivace asi tedy také ne, pokud ti to nejde, jeď do servisu , někde je chyba.
  3. Jo jo, a to je ten problém. Zkus si někdy v Supu dát sedadlo na maximum dopředu a nahoru ( tak to dělá moje žena ) , a po té chtěj strčit klíček za volant, aby jsi dal klíč do zapalování a mohl to jenom zmáčknout aby to odjelo na určitou polohu samo. To už je mě milejší si raději podřepnout a držet to tlačítko cca. 30 vteřin, než se to dostane do správné polohy. Anebo to mít na tom dálkáči , po té otevřít dveře a 30 vteřin čekat bez podřepu.....
  4. OK, budu rád, pokud máš II, a zjistíš, zda se sedadlo posouvá ihned nebo až po otevření dveří. Díky za info.
  5. To máš celkem pravdu. Ale mě to upravuje pozici sedadla až po otevření dveří, nikoliv po zmáčknutí tlačítka otevřít. A v tom je ten problém, protože když je velký rozdíl mezi lidma, jeden hodně malý a má sedadlo na koncové pozici nahoru a dopředu, a druhý přesně naopak,trvá to po té neuvěřitelně dlouho. Chtěl bych to nějak obejít.Ale pořád nevím jak.
  6. Ještě prosím jednu poznámku, alespoň si verzi současnou vyfoť do mobilu, všechny stránky, aby jsi třeba nebyl překvapen, když po FW Ti nepůjde nic a budeš to chtít hodit zpět. Někdy to po aktualizaci píše v němčině ( většinou po aktualizaci skokové, tudíž ne na vyšší verzi, ale na verzi o moc vyšší, ale po té hodíš cd s mapama a přepneš na jazyk automatický a normálně jede ) .Vyzkoušeno.
  7. Většina vozidel, která byla na servisu alespoň jednou, by to měla již mít povolené, ale určitě ne všechna, záleží na tom servisákovi. Pokud držíš tlačítko setup 10 vteřin,musí Ti určitě něco vyskočit, nějaká nabídka, a to by mělo být : FM, AM, a verze. Když to nejde, zkus to podržet déle, myslím si, že by to mělo pomoci.10 vtěřin je opravdu dost dlouhá doba. P.S. A pokud ani po tom to nepude, zkus tvrdý restart - zmáčknutí 4 tlačítek ( obě dvě šipky vlevo, tlačítko i, a k tomu jako čtvrté tlačítko setup ) . A po té opět asi 10-20 vteřin podržet tlačítko setup a mělo by to jít.
  8. Díky, ale to tedy oproti první verzi došlo ke změně? To je tedy takhle v pořádku? A nepůjde to nějak obejít?
  9. K tomu je třeba ještě povolit tuto funkci, a to jde jen přes kabel (vag). Takže když ti to někdo povolí, po té můžeš podržet tlačítko setup a napíše ti to, co potřebuješ.
  10. Zdravím, hledal jsem, ale stejně nenašel. Proto téma : pamět sedaček. Měl jsem Superb I a vždy, než jsem přišel na to, že jde pamět spárovat i s ovladačem, jsem pouze zmáčknul pamětové tlačítko č.1, nebo 2, nebo 3 a sedadlo se posunulo do nastavené polohy. Stačilo dát tlačítku impulz. Nyní mám SUPERB II , a při stejném úkonu sedadlo jenom cukne. Jednoduše musím tlačítko držet až do konečné podoby nastavení. Hodně nepraktické. Jsem relativně dosti vysoký a naopak manželka je hodně malá a má sedadlo téměř nadoraz k volantu i směrem nahoru. Rada : - dělám někde chybu ??? - je to normální stav u II typu??? - je to závada? Děkuji za informace.
×
×
  • Vytvořit nový...