Přejít na obsah

firotur

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem firotur

  1. Promiň..... No neklesne, ale jak si mám zvyknout, když Octavie brala 5-6na tu samou trasu. A to diesl je spíše na delší trasy.
  2. zdravím, takový dotaz co Yetiho dát do LPG. Má to někdo? vyplatí se to na nájezd 17.000 ročně, životnost motoru a výkon se sníží a o kolik, na kolik to příjde zda se to vůbec vrátí. Se nějak bojím ,že mě ta spotřeba 9,5L neklesne je to sice jen 9km přes dva kopce v zimě ale nevím no octavia to jela za 5,5l vždy a když jsem pospíchal tak 6l. A Yeti je jinak super auto, tak když by provozní náklady klesly tak by to nemělo chybu.
  3. Díky Artigasi díky všem jdu na to. Zatím pošlu nějaké foto a spotřebu nebudu sledovat. Když jsem se rozhodoval mezi octavii a yetim tak jsem sledoval i toto forum a příklonil se k Yetourovi.Na nového Yetáka jsem neměl tak jsem koupil mírně ojetého a bouraného, ale zdáná se, že je po opravě vše OK.
  4. No zatím mám najeto já osobně asi 200km ale to jsem se znažil jezdit na spotřebu. Celkově to má najeto 4tisíce. Například trasa10km kopečky ráno do práce 9,5l /100. to jsem jezdil s octavii z 5,8l. Buď s tím neumím jezdit nebo nevím. Jsem zatím zklamán z té spotřeby. Ale řadím dle rádce jezdím jak slimák a žere to i trávu kolem přílkopů. Nevím jestli se někdy dostanu na těch vašich 7-7,5l. Buď to je špatněj kus nebo s tím neumím.
  5. Zdar Yetisti: Zakoupil jsem si ojetého Yetiho 1.4 ambit. rok výroby 11/2011. Auto mě vyhovuje, až na tu spotřebu :kol-26:Auto má najeto 4000tis km ,ale ta spotřeba se pohybuje cca 9litrů a to stím jezdím dle rádce řazení. Přešel jsme z octavie I 1.9TDI a tam byla spotřeba 5-6litrů s jakýmkoli stylem jízdy. Nemůžu si zvyknout. Prosím o radu
×
×
  • Vytvořit nový...