Přejít na obsah

sreto23

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

478 zobrazení profilu

Oznámení sreto23

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. oplati sa priplacat za automaticku klimu? doteraz som jazdil bez klimy a az na par brutalne horucich dni som ju nepotreboval a ani teraz ju nemam v umysle pustat casto, len vyslovene kvoli mega horucavam. Som alergik a klima nie je moc vhodna pre alergikov, takze aj z toho dovodu je nejako velmi pouzivat nechcem. Niekde som pocul ze automaticke maju lepsie fitre ako manualne a tym su vhodnejsie( zdravsie), viete o tom nieco? Dik.
  2. no, ako dovolit si to sice mozem, ale zase ked to usetrim tak to mozem minut inde , a tiez otazka ci to nebudu kradnut alebo podobne. Islo mi aj o zistenie ci klasicke svetla su na octavii dobre, resp ci sa posunuli k lepsiemu oproti napr octavii 1. Viem ze u niektorych aut, myslim ze u hyundai, boli tie klasicke svetla skritizovane. Ak by mali byt tie klasicke svetla zle, tak kupim xenony, ak svietia velmi dobre, tak by som to asi vynechal, predsa len to stoji dost .
  3. Caute, zvazujem kupu novej octavky a rozmyslam nad vybavou. Kedze je problem vyskusat auto v noci, tak by ma zaujimalo ci by ste mi ich odporucali alebo ci stacia klasicke svetla, predsa len je to celkom polozka. Jazdim dost casto vecer po zotmeni, ale zatial mi stacili klasicke svetla na octavke 1, ale zase bezpecnost. Dik
×
×
  • Vytvořit nový...