Přejít na obsah

Misano1

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Misano1

  • Narozeniny 9.11.1977

Oznámení Misano1

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Sup92 - No je to dost možné, že se na O3 nedělá..(nikde jsem také v nabídkách nenašel). Na O4 jsem už viděl mnohokrát.. Jsem teď před výměnou po kameni a tak jsem zkusil zjistit možnosti. Každopádně děkuji za info.. :-)
  2. Zdravím, mám dotaz, neví zde někdo jestli je možná výměna čirého čelního skla za determální - pokovované a jaký je případně cenový rozdíl. Jedná se o Octavii III výbava style. Za odpověď předem děkuji.
  3. Zdravím SUP1, no vím co znamené "sporadická" chyba o té jsem právě nepsal... Opravdu se jedná o chybu "syntetickou" samo kód jsem nenapsal, ale jsem už domluvený na příští týden že na to zas mrknem ve škodovce. Právě, že na to taky koukal a absolutně nevěděl co to znamená a vymazat to prostě nešlo... Musím podotknout, že pokud ti odejde relé na čerpadle tak auto je out (nejedeš) Já jezdím deně a bez problému... Zkusíme kontrolu SW a možná provedu aktualizaci. Tajný spínač po domácku asi né!!! Auto je po dvouletém operativním leasingu, servisované v aut servisu, mám komplet historii, faktury atd. Hlavně němci nic doma nekutí... Dalo by se tam zavolat, ale je to bohužel dost choulostivé téma a to nikdo po telefonu řešit nechce... Jinak máš pravdu s tím relé a napájením, od tud vítr vane.... Pokud jsou mé doměnky správné tak budu potřebovat asi GSM modul který zřejmně to relé vypne zadanou smskou z mobilu.
  4. Dobrý den ve spolek, chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jak je to s jištěním vozů dovezeným z D? Při nedávné kontrole před odjezdem na dovolenou, byla zjištěna syntetická chyba na relé čerpadla. (nelze odstranit) Po konzultaci s autoelektrikářem mi bylo sděleno, že se jedná o nějaký ten typ zabezpečení, buďto tajný spínač nebo nějaký čip... pze jiné vysvětlení nemá a být tam opravdu tato chyba tak auto prostě nejede... V autorizovaném servisu škoda nic neví a MB jim jen tak po telefonu neporadí! Auto mám ve výbavě eleganc 2.0 litr PD s orig sadou na telefon + GPS antenou. Celekm mě udivilo, že tam není Construct, ale prý to naši západní sousedé už moc nepoužívají a spíš investují do elektronického jištění vozů - (jen info které jsem slyšel) Za nějakej ten příspěvek předem děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...