Přejít na obsah

supersoptik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Komentáře k profilu zveřejnil supersoptik

  1. ahoj... a jak poznám jaký je to typ? verze je to 4.16_D, verze /obrazovce 1.1 stačí???

     

  2. Ahoj. Omlouvám se za otravování, ale měl bych prosím na Tebe jeden dotaz? Koupil jsme Parrota 3110 a chci ho zapojit do Octavie 2 2004 - autorádio Stream. Od parrota jdou tři žluté vodiče do zeleného konektoru, který zapojím do rámečku, který přijde do rádia, ale nic to nedělá. Chci se zeptat, zda se musí zapojit i ISO konektory z Parrota přes nějakou redukci do autorádia a zda se musí něco kódovat přes diagnostiku v autorádiu, aby vše fungovalo, jak má. Předem moc děkuji za odpověď a přeji hezký den. Wiki. 

    konektor 1.jpg

    konektro 2.jpg

    1. Zobrazit předchozí komentář  %s více
    2. supersoptik

      supersoptik

      nee, neztiší.. 

    3. Vaša

      Vaša

      bud je problém v rádiu nebo v BT tak na dálku těřko řešit

    4. supersoptik

      supersoptik

      oki díky... 

  3. Ahoj. Omlouvám se za otravování, ale měl bych prosím na Tebe jeden dotaz? Koupil jsme Parrota 3110 a chci ho zapojit do Octavie 2 2004 - autorádio Stream. Od parrota jdou tři žluté vodiče do zeleného konektoru, který zapojím do rámečku, který přijde do rádia, ale nic to nedělá. Chci se zeptat, zda se musí zapojit i ISO konektory z Parrota přes nějakou redukci do autorádia a zda se musí něco kódovat přes diagnostiku v autorádiu, aby vše fungovalo, jak má. Předem moc děkuji za odpověď a přeji hezký den. Wiki. 

    konektor 1.jpg

    konektro 2.jpg

  4. ahoj... nešel jsem téma na instalaci parkovací kamery, kde píšeš, ýže pokud by někdo potřeboval radu, ať se na Tebe obrátí... Tak mám na Tebe dotaz... Mám neoriginální kameru v madle, převodník a signál mám tažený přes wifi převaděče, kódoval jsem v jednotce 10 - parkovací asistent BYTE 0 BIT 5 a v jednotce 37 - Navigace BYTE 3, BIT 6.... a stále mi to v Columbusu neukazuje kameru, pouze parkovací asistent. Nevíš kde by mohla být chyba prosím? Předem moc děkuji za info. Wiki. 

  5. Ahoj. Neruším? mohl bych se zeptat, zda jde odemknout obraz (změnit hodnotu rychlosti jízdy) za jízdy u VW Sharana rok 2016 přes VCDS? Děkuji za info. Wiki. 

  6. Ahoj. Prosim te na fcb jsem cetl ze umis dodelat do superba uplne vypnuti esp a asr. Tak se chci zeptat jak to funguje? Ja mam velde radicky tlacitko asr a po jeho zmacknuti vypnu pouze asr. Diky moc za info co to obnasi a jak to funguje a cenovku co za to. Diky. 

×
×
  • Vytvořit nový...