Přejít na obsah

situsacek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení situsacek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jasně,ten rok není tolik důležitý asi. Jinak díky za tip,taky mi přijde, že jí to muselo vyrazit potom,co se splodiny nedostali zpátky do klapky. Sice jsem ji před půl rokem prolejval čistidlem, když jsem EGR měnil prvně ,ale zkouknu to radši znova. Kdyžtak dám info jak to dopadlo.
  2. Mam teda Ibizu a je to opravdu rok 2002. Právě že se to tu na foru už někomu stalo a přesně to samé a také to bylo bez odpovědi. Tak jsme asi jediny dva v republice. :-) I to,že mu původní odešel a vyměnil za nový a stalo se to právě na tom novém. Jinak je to prvovýroba Pierburg, žádná čína. Zespoda EGRu je zátka vypadá jako mrazovka na motoru a ta vylétla na dálnici a samozřejmě rachot jak kráva, ale auto jinak jede normálně. Tak jsem chtěl vědět, proč by mohla ta zátka vyletět, abych mohl odstranit příčinu, než tam dam nový EGR.
  3. Zdravím, stalo se někomu z vás někdy, že vám vystřelila zátka zespodu EGR ventilu? Mě se to stalo při jízdě po dálnici. K čemu tam ta zátka slouží? Jinak je to 1.2 htp 12V 2002. DÍK
×
×
  • Vytvořit nový...