Přejít na obsah

qwerter

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem qwerter

  1. za 4 příspěvky pod sebou se omlouvám do jednoho se to nevlezlo, někde se stala chyba
  2. Řešili se tu ceny 1.2,1.4TSI proti 2.0TDI, takže 1.2TSI se musí koupit nové žádné 1-2staré, to může být problém s rozvody... Když srovnám ceny těchto motorizací co jsem namátkou vybral co by jste volili vy? Koupit TSI nové v holátku, nebo trošku připlatit za roční 1.4TSI či 2.0TDI ve výbavě. Upřímě mě nejvíc láká právě TSI1.4 ve výbavě už i proto, že má vyhřívané sedačky dobrá věc.Nebo třeba ještě chvíli počkat na faceliftovaný model, který ale zase bude dost dražší a u běžných verzi není to plastové obrnění, což se mě docela líbí. 1.2 TSI Trumf 1.4 TSI Active 1.4 TSI Champion 2.0 TDI Ambition
  3. Takhle do práce to mám asi 3-4km přes město a potom 8km po okresce a parkuji před domem, takže v zimě v třeskutých mrazech motor 2.0TDI těžko zahřeju zvlášť když pojede topení,TDI leda s bufikem.Jinak jezdím město a často trasy do 30km, jednou za čas i delší. Přikláním se spíše k TSI, slušný výkon, spotřeba, motor je tišší, auto agilnější, u TSI mám obavu akorát s rozvodů, ale tím 1.4TSI moc netrpí,nejčastěji 1.2TSI a tam už taky né tolik. Zajímalo by mě jak si třeba vedou i 1.2ky, protože těch je u nás nejvíc. S tou 1.2kou jsem jel, ale v jiném autě a proto by mě i zajímalo jak si povede v Yetim.
  4. Zdravím, uvažuji o novém případně spíše ročním voze Yeti. Jaký motor by jste mě doporučili? Co tak vím, tak nejproblematičtější je asi verze 1.2TSI (rozvodové řetězy)? Výkonově mě nejvíc láká 1.4TSI a nebo 2.0TDI 81kw, spíše se ale přiklání k benzínovým variantám i za cenu vyšší spotřeby.
×
×
  • Vytvořit nový...