Přejít na obsah

k.ats

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem k.ats

  1. Zdravím. Myslíte, že je blbost dávat na Fabii 2 combi 2008 zimní alu kola s těmito rozměry: 6,5Jx15 ET38 195/50/15. Tenhle rozměr nemám v techničáku, ale můžu je mít za dobrou cenu a dost váhám. Nejradši bych je vzal, protože jsou moc pěkný, ale nebude to něčemu vadit? Mám strach hlavně z té šířky 6,5J. Děkuji za odpověď.
  2. Děkuji, není ale potřeba pro jiné radio, např. i to rcd 510+ nějaký drahý převodník canbus 1.6 - 2.0 ? Nejsem si jistý tím označením, ale někde jsem něco takového četl a prý je ten převodník hodně drahý.
  3. Ten 2 DINovej Piooner vypadá slušně. Je tam potřeba ještě nějakej rámeček či jiná redukce? Mám FII před FL bez MAXIDOTu a rádio DANCE a vadí mi tam, že tam není USB na flash disk a přemýšlím jak to udělat abych tam měl radio na flashky. Pokud by šlo jen vyměnit rádio, bylo by to super, ale myslím si, že to nebude tak jednoduchý, budou potřeba nějaký drahý redukce a podobně. Nevíte někdo co je k tomu vše potřeba abych vyměnil radio Dance za nějaký neoriginální a to 2 DINový se mě celkem líbí. Děkuji za Vaše postřehy, rady či připomínky.
×
×
  • Vytvořit nový...