Přejít na obsah

budgingjet

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení budgingjet

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Takze v piatok mi to predajca vyriesil. Riesilo sa to postupnym rozoberanim plastov v tej stresnej konzole, odporucal to spravit importer. Nakoniec bola chyba v nejakych srubach, ktorymi je stresna konzola uchytena. Boli vraj prilis dotiahnute a preto nejaka cast zacala rezonovat. Trochu ich uvolnili a vsetko funguje skvele :-) Otestovane niekolko krat.
  2. Skusal, nevedeli / nechceli to opravit priamo na mieste ked som im auto doniesol. Pisali importerovi a vraj ma budu kontaktovat. Uvidime :-)
  3. Tiez mam tento problem. Mam RS TSI DSG a v rezime Sport to je priblizne v tych otackach ako pises dost pocut. Je to velmi otravny zvuk :/ v tomto videu je v popise napisane ze ten zvuk pochadza odniekial zo stresnej konzoly, tzn. z casti kde je skrinka na okuliare. Citujem: If you listen closely there will be some strange noise within the audio while accelerating. This is actually not from the sound generator but from a loose (plastic) part on the roof console that started vibrating at certain speeds. Of course thats't not the way its supposed to be and the dealer was able to fix it immediately.
×
×
  • Vytvořit nový...