Přejít na obsah

VistaInspirat

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení VistaInspirat

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dneska jsem si s tím ještě hrál a udělalo mi to i při zapnutím motoru. Každopádně děkuji za snahu. Můj problém odpovídá tomu, co tady "Kyselinka" poslal na videu. Znám šikovného autoelektrikáře, tak mu to zkusím svěřit hned po dovolené nebo se poptat v autorizáku. Kdyby se mi povedlo problém vyřešit, hned to tady zveřejním. Prozatím všem děkuji a za další tipy a rady budu rád.
  2. Takže, vyzkoušel jsem a situace se zlepšila, ale pořád blbne. Všechny okna, kromě spolujezdcových dělají co mají, jen u spolujezdce pořád ne, ale zas mám pocit, že teď o něco lépe reaguje. Už jsem nemusel po maličkých částech, ale stačilo cca 3 krát zmáčknout a okno vyjelo až nahoru, aniž by se vrátilo zpátky dolů. Jinak děkuji za radu. Kdybyste někdo měl ještě nějaký nápad, tak mi dejte vědět, jinak to zkusím dát autoelektrikáři. INFO o vozidle: Octavia RS II Combi 2.0 TDI CR 125 kW DSG 2010
  3. Zdravím vás, mám problém s dovíráním okna. Vždy, když vypnu motor a chci dovřít okno u spolujezdce, tak mi vyjede jen do určité polohy a potom se zase stáhne až dolů. Jediná šance jak dovřít okno je po maličkých částech posouvat ho tlačítkem nahoru. Při vypnutém motoru se mi to stává pokaždé, při jízdě to normálně funguje. Prosím vás o radu, popřípadě odkaz. Předem díky.
×
×
  • Vytvořit nový...