Přejít na obsah

Hp530

Uživatel
  • Počet příspěvků

    63
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Hp530

  1. Ahoj kluci.Jestli chce nekdo poradit s tabletem tak mi pisnete sz.
  2. 2Din se šuplíkem?A to by se zrušilo ovladání klimy?
  3. Přesný rámeček se dá koupit.Koukal jsi na moje zabudováni?
  4. No aplikace asi smysl má.Jen mě jestě napadá kdo to bude montovat a dá na to slušnou záruku.Podle sebe vím že je to slušný zásah do instalace.
  5. Taky si to nedovedu představit.Necháme se překvapit
  6. A jak si představuješ že by to proběhlo?Myslím že tu není nikdo kdo má v autě nexuse připojenýho na diagnostiku,možná se ale pletu.
  7. Tak tam bude problém i kam ho dát.Jestli nemáš bluetooth tak je to uplně na doraz.
  8. S rámečkem bude problém.Jaké máš autorádio s cd mechanikou nebo bez?
  9. Takže do roku 2007,tak to ti moc neporadím.
  10. Novopečený otec

  11. Nám z toho canbusu moc dat nelezlo.Bylo by to hrozně složitý na naprogramování a zapojení.To video je autorádio s androidem ne tablet.I když to je taky cesta.Záleží na kvalitě rádia.
  12. Jsem na tom blbě s časem.Každým dnem se má narodit potomek.Ale věnuji ti dvě hodinky a všechno ti ukážu a vysvětlím.Budeš se divit jak je to jednoduchý.Odkud jsi
  13. Tak tablet bez úhony přestal loňské léto i letošní zimu.Léto včetně dovolené v Itálii a zimu na chalupě v Maršově.Evidentně mu výkyvy teplot moc nevadí. Japezz,tak jak to mám já je otázka půl dne práce s dvěma přestávkami na kafe.
  14. Mě to dělali v servisu a myslím že tahaly nějakou patnácku.Stálo to asi 300kč.Musely vyndat pojistkovou skříň ale měli to za půl hodky hotový.
×
×
  • Vytvořit nový...