Přejít na obsah

cunat

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem cunat

  1. cunat

    Loziska kol...

    Zdravím, jen se chci podělit o mou zkušenost. Klasika hučení od kol na zimákách, po přezutí na letní pořád hučelo. Tak jsem šel po ložiscích - odhaleno vadné na zadním levém kole. Naštěstí ještě v záruce. Najeto pouze 13tkm! Doufám, že to je pouze náhodný zmetek.
  2. Myslím že Pawoukova reakce je na místě a to, že jsem se rozhodl pro koupi "těsně" před novým modelem má své důvody. A ne jeden důvod byl už zmíněn právě Pawoukem: - jednak to byla nutnost koupit auto řádově do 2 měsíců a Fabia III ve verzi Combi se bude pravděpodobně vyrábět až příští rok - dalším důvodem je obava z prvotních problémů při začátku nové výroby (pracuji v oddělení kvality jedné větší fabriky, která mimo jiné dodává techniku také pro automobilky, takže vím o čem mluvím) - v neposlední řadě cena vzhledem k požadované výbavě A navíc, co si kdo koupí je jen jeho věc! (Když nepočítám manželku :-))
  3. Zdravím kolegové, jsem čerstvým čekatelem na Fabia Combi Tour 1.2 TSI Ambition. Objednával jsem na poslední chvíli a v současné době mám potvrzeno od několika prodejců konec možnosti objednat vozy Fabia II. Objednávku jsem dělal už formou změny konfigurace již předem objednaného vozu prodejce. Tím je doba dodání kratší, než u běžně objednávaného vozu. Dodání je v plánu začátkem června.
×
×
  • Vytvořit nový...