Přejít na obsah

govari

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem govari

  1. Abych si udelal predstavu o cene, mohl by jste nekdo postnout inzerat, ktery dle vas vypada verohodne? Jak jsem psal 2.0TDI s DSG, Kombi, do 100.000km v kuzi. Bude se jednat o moje prvni auto a doted jsem jezdil x let pouze v sluzebnim, takze nemam zkusenost s nakupem auta. Je jasne, ze pri pripadne koupi si ho necham zkontrolovat, ted se mi ale jedna pouze o orientacni cenu, protoze nevim na co si dat pozor uz v inzeratech. Diky moc.
  2. A jaka je bezne cena za Supa v kombi s DSG s najezdem do 100k v Elegance - nemam zkusenost s nakupem auta, vzdy jsem jezdil v sluzebnim. A v tuto chvili totiz premyslim zda jit do Supa nebo nove Octavie.
  3. Zdravim, uvazuji o koupi Supa s 2.0TDI a rad bych se informoval, kolik je normalni cena za Supa s 2009+ s nejakou rozumnou vybavou v kuzi a DSG s najezdem do 100k, mam v planu najezdit okolo 30000km rocne. Nasel jsem toto, ale v porovnani s ostatnimi inzeraty, mi prijde cena podezrela. Co myslite? http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/15667822?goFrom=list Diky moc.
×
×
  • Vytvořit nový...