Přejít na obsah

hugoextreme

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem hugoextreme

  1. Dobrý den. Mam ve svém před facelift roomu Amundsen zapojený přes převodník. Zajímalo by mě jestli a jak by se dalo dodělat MDI
  2. Dekuji za odpověď. Tak me napadá kdyby někdo chtěl vyměnit Amundsen za Amundsen+ ať mi napíše na Hugoextreme@seznam.cz
  3. Dobrý den...dnes jsem nainstaloval amundsen+ misto origo radia cruise...funguje rozvicení a vypínání při vytažení klíče. Můj problém je že MaxiDot píše jen RNS Cruise a nefunguje ovladač podvolantem. Co musím udělat proto aby mi vše fungovalo? doplním že se jedná o roomster 2006 před faceliftem.
  4. Právě ze ani cruise mi nic neukazuje...jen akusticky. Uz mam objednaného Amundsent. Dekuji za odpověď a ještě jestli se můžu zeptat jaké funkce mi budou fungovat mam teď maxidot a ovladani pod volantem HF tam mam parrot takže to neresim. A jak je to s prevodnikem ten by uz v autě měl být když je tam cruise nebo se pletu?
  5. Dobrý den. Omlouvám se pokud se ptám blbě ale pročítám fora už pár dní a nikde jsem nenašel konečné řešení. Mám ve svém Roomsteru 1,4 16v 2006 patrně od základu navigaci cruise....chtěl bych ho trochu modernizovat něčím barevným. Které radio/navigace je nejlepší, nejvhodnější nebo nebo nejjednoduší pro instalaci a co přesně bude za potřebí měnit? Navigaci bych asi oželel ale Mp3 a parkovací asistent potřebuji. Popřípade je někdo z okolí Litoměřic kdo je schopen něco takového spáchat?
×
×
  • Vytvořit nový...