Přejít na obsah

nethr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

546 zobrazení profilu

Oznámení nethr

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No volal som do poistovne...preplatit skody nechcu. A v constructe svine mi povedali ze to cez telefon nepovedia. Cize asi len predsa budem musiet zavolat odtahovku a dat si to opravit na vlastne naklady. Ja som sa to pokusal dat dole sam ale tie ich bezpecnostne matky su naozaj dobre. Je takmer nemozne dat dolu. Ale aj tak dik za pomoc..ked nezabudnem pridam aj foto tej zohnutej paky. Ty to nemas poistene proti kradezi ze??? PRETO TO POISTOVNA NECHCE PREPLATIT. PRECO BI MALA NIECO PREPLACAT CO NEMAS POISTENE:: Mam to poistene. Ale uz aj tak netreba. Tu paku som konecne vymenil po dlhych hodinach roboty. Kazdu matku som odvrtal. Zlomil som asi 10 vrtakov ale co uz. Jedna matka mi trvala asi 1.5hod. A uz sa konecne vozim!!! Dal som tam mp3 radio, cuvacie senzory a takisto xenony. Lepsie auto som asi nemohol kupit.
  2. No volal som do poistovne...preplatit skody nechcu. A v constructe svine mi povedali ze to cez telefon nepovedia. Cize asi len predsa budem musiet zavolat odtahovku a dat si to opravit na vlastne naklady. Ja som sa to pokusal dat dole sam ale tie ich bezpecnostne matky su naozaj dobre. Je takmer nemozne dat dolu. Ale aj tak dik za pomoc..ked nezabudnem pridam aj foto tej zohnutej paky.
  3. Ahojte!!! Stala sa mi jedna velmi neprijemna vec. Kupil som si novu Octaviu Combi ale uz som sa obaval ze mi ju ukradnu tak som tam namontoval construct ale taky typ ze zamok je hned vedla paky cize v tej kozenke je otvor na kluc. A neviem ci som urobil dobre pretoze minuly tyzden sa mi ju pokusili ukradnut , tie kurvy, ale sa im to nepodarilo . Nic by nebolo take strasne az na to ze oni debili ohli riadaciu paku ked sa to pokusali odomknut tak ze mi nechce hodit spiatocku. Je tak ohnuta ze ju nejde zatlacit . Najhorsie je to ze ten construct ma zatrhove matky cize to nejde povolit a este su utopene v dierach. Neviem si s tym rady. Na aute nemozem ani jazdit ani to opravit. Vsetky sroby od paky su pod constructom ktory sa tiez neda dat dolu. CO MAM S TYM SPRAVIT???? ja som v koncoch.
×
×
  • Vytvořit nový...