Přejít na obsah

Kulina

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Kulina

  1. před 20 hodinami, Kuba.Jurica napsal:

    Dobrý den,

    mám zcela totožný problém se Škodou Superb I motorizace 2,0 TDI. Počítač mi hlásí Motor - do dílny. Byl jsem na diagnostice  a řekli mi, že došli aditiva, kdy nádržka má být v místě, kde je rezerva. Následně jsem jel do oficiálního servisu, kde mi sdělili, že aditiva se nedají doplnit (dolít), že se musí koupit celá nádržka, kdy prázdná se vyndá a plná se vloží... Celkem - s doprovodnými opravami, mi to spočítali na 25.000,- Kč. Setkal se někdo s tím, že by nádržka nešla doplnit, ale musela by se kupovat nová?

    Děkuji.  

    Návod máš v tomto tématu na stránce 2 dole . Dělal jsem to podle něj a dolil 2L .. chce to pomalu stačí malý trychtýř nebo já to mám dojem dělal přez malou injekční stříkačku a pomalu to tam tlačil. Jinak teda docela solidní servis :wacko:...

  2. Ahoj,

    Jako první zkus šlápnout na brzdu a jestli se rozsvítí světla vzadu - nejčastější . - vadný spínač brzdových světel.

    Mně osobně se to stalo nedávno, před 2 týdny, ale motor šel do nouzáku. Po napíchnutí na Vag jsem zjistil toto - regulace plniciho tlaku: regulacniho rozsahu nedosazeno . Nakonec to byla prasklá hadice k turbu, k mému štestí ta nejdražší za 5100...

  3. Ahoj,

    Měl bych jeden dotaz. Z důvodu převozu větších věcí , respektive hokejky  by se mi hodila "díra" po sklopení zadní opěrky mezi sedačky. Jenže tam samozřejmě u mně není viz obrázek :

    image1

     
    Mno a teď dotaz : Jak to udělat aby to vypadalo či lépe aby se to dalo i po sklopení "zavřít" a nebyla tam díra když se nic neveze ? Pokud někde má nějaké tipy či dělal budu nesmírně vděčný. Vím že se dá sklopit sedadlo ale když se jede ve 4 lidech hodilo by se to mít uprostřed.
    Díky
  4. Jop no nechci furt otravovat, když se to dá najít přez strýčka Googleho je to v klídku :kol-31: ..

     

    Ale chci se zeptat, nedodělával si někdo LCD do opěrek hlavy předních sedaček ?? plánuji si tam pořídit 5 či 6 " displeje, kabely k rádiu to by problém nebyl, ale z kama vzít napětí / napadlo mně ze zásuvky na zapalovač ze zadu/, a pak jestli někdo ty opěrky nezabudovával - nechci to mít na nějaký zip jak jsem to víděl po netu. Počítám s tím zajít za čalouníkem ale většinu chci udělat doma.

    Obrázek displeje níže. .

    Díky...

     

    post-92145-0-02476600-1430922134_thumb.j

  5. Jen pro info : kdyby náhodou někdo měl rádio s Apple Carplay a po připojení USB kabelu mu to nejelo, stačí přepnout Iphone do angličtiny a pak to jde. Docela divný ale dokud Siri nebude umět česky tak to nepůjde.  Další typ a to pro majitele Pioneer rádii - pro odblokování videa  stačí zelený kablík který jde k ruční brzdě uzemnit.

    Mně obě "fičůůry" docela nasrali :kol-33: než jsem na to po hledání na netu kápl :kol-28: ..

    • Pozitivní 1
  6. zdravím ,taky jsem přemýšlel kama provést USB kabel, zatím uvažuji že usb napevno zabuduji do popelníku :-) (počítám jen s fleškou ) , kabel se dá docela jednoduše protáhnout a a upevnit usb koncovku přez tu tavnou lepící pistoli. Přístupné to bude dokonale a vidět nebude vůbec nic. Samo nekouřím :kol-28:

  7. Ahoj, vybírám taky podobné rádio , zatím jsem vybral toto :

    Sony XAV-602BT :  https://www.mall.cz/autoradia/sony-xav-602bt?v=686917

    nebo alternativa

    Pioneer AVH-X1600DVD : https://www.mall.cz/autoradia/pioneer-avh-x1600dvd?v=617928

     

    Nemá náhodou někdo výše zmíněné rádio či nějaké zkušenosti? Navigaci nepotřebuji ,jde mi spíše o funkčnost,odezvu , párování s telefonem /iphone/.

     

    Díky.

  8. taktéž jsem koupil supíka1 rv 2007 2.0TDi - najeto 143tis km. Po standardu výměny oleje/filtrů/rozvodů jsem ještě udělal to VW "kurvítko" alias 6tihran u olej.čerpadla  /našel jsem pána co má vlastní upravené díly/ a nechal vyměnit. Doporučuji to udělat co nejdříve u mně už byli docela "jeté". Jinak jsem zatím spokojen.

×
×
  • Vytvořit nový...