Přejít na obsah

Jenik0307

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Jenik0307

  1. Zdravím, mám dotaz jaké zapalovací svíčky jste v intervalu 60 tis. km dávali? Na netu jsem našel jenom Bosch a NGK. Tak které budou lepší? ani nevím jaké jsou z výroby.

    Taky zdravim, mam najeto 29 tis takze nevim. Ani nevim ze se v 60ti meni....


    Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk

  2. Diky za odpoved. Myslel jsem domontovat jako dodelat. Nyni ho nemam. Ty sis ho nechaval dodelat nebo jsi koupil auto nove uz s taznym? Popripade jaka je cena montaze. Mas vyrez v narazniku viditelny bez nasazene koule ?

     

    Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk

     

     

     

     

  3. Ahoj plynaři, také jsem spokojeným majitelem g-teca. Mám dotaz ohledně tažného zařízení zda jde domontovat a jakou bude mit možnou hmotnost přívěsu. Chtěl bych povětšinou jen na držák na kola, ale koupil se v rodině karavan tak myslím, že pár stovek km by se dalo tahnou i tou 1.4kou .... Má někdo z vás tažné na svém g-tecu ?

  4. Zdravím, mám úplně stejný klíč jako RAVO akorát s tím rozdílem, že mě se vybije tak do hodiny. Postupem času to začal dělat i druhý klíč. Zajímalo by mě jaký přesně koupit a jak ho přesně spárovat. Témata ve foru jsem pročetl, ale řeší se stále nějaké pro mě složité úpravy. Mě by stačila výměna. Díky

×
×
  • Vytvořit nový...