Přejít na obsah

bizzon83

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení bizzon83

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. To je dírka focena na dveřích řidiče. možná se to zdá velké,ale má to cca 1mm v průměru. Hodně jsem to zvětšil. Ještě jsem nevolal do Škody,ale asi to zkusím. měl bych možnost změřit tloušťku laku tak se jích pro zajimavost zeptám. Pak dám vědět jak jsem pořídil. Jinak nějaké typy na zamaskovaní těch děr? Originál tužku mám.
  2. Tak se mě to povedlo jakštakš vyfotit. Foto zde:https://onedrive.live.com/redir?resid=F91E775A7933D33D!5770&authkey=!AMwKGRvuM9KuDW8&v=3&ithint=photo%2cjpg
  3. Tak asi vemu tužku do ruky a budu maskovat. Máte někdo na to nějaký fígl. Já když jsem to dělal tak bílá barva v pohodě, ale jak jsem to přejel tím lakem tak tam po zaschnutí zůstane taková boule. Nic strašného, ale bije to do očí víc jak ty dírky. Ten lak je i dost hustý. Dá se to něčím naředit, nebo raději neředit. Díky
  4. Tak jsem se pokusil o rozumnou fotku, ale nejde to. Už je venku šero, tak to vyfotím zítra pokud bude rozumné počasí. Nemůžu pořadně zaostřit. Taky si maslím že to na reklamaci nebude, ale to už musí šetřit až tak moc na tom laku. Když si to neopravím a začne to rezivět tak mi to taky neuznají, že jsem si to neopravil a neošetřil. Když jsem si to zakápnul tak to jde vidět i když se snažim. Zítra budu volat do škodovky jestli mi jsou schopni říct jaká by měla být minimální tloušťka laku. Ikdyž pochybuji. Tak zítra přidám foto, snad.
  5. Zdravím všechny. Jsem tady nový. Asi před 2.roky jsem si pořidil Rapid TSI1.2 v barvě CADDY bílá. Již po první zímě se oběvili první (nevím jak to nazvat) dírky na kapotě. Cca 1mm v průměru. Plech nejde vidět, asi to bude základní barva. Mohu když tak přidat fotky, pokud se mi to podaří rozumně vyfotit. V servise mi řekli ať si koupím tužku a zakápnu si to., že je to od kamínku. Stejný problém, ikdyž jen jedná dírka se objevila v blízkosti prahu řidiče (tam nevím jak by se kamínek dostal) a po posledním mytí auta jsem objevil pár na dveřích řidiče a asi jednu na dveřích spolujezdce. člověk se musí pořádně zadívat aby to viděl, ale když ví kde jsou tak jsou vidět. Toť popis mého problému a teď bych měl pár otázek. 1. Nesetkal s tím už někdo u svého auta? - rodiče mají asi 8.let staré auto a nevšiml jsem si nic podobného (mají jiné auto) 2. Myslíte že by to mohla být vada laku? 3. Nevíte jaká tloušťka laku by měla být minimálně na karoserii? Pokud je to nějak stanoveno. Byl jsem už s tím ve dvou autoriz. servisek a NEOCHOTA!!! Díky všem za jakoukoliv odpověď a radu.
×
×
  • Vytvořit nový...