Přejít na obsah

tomas.tomas

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil tomas.tomas

  1. Hledám právníka, který má zkušenost s vracením auta, kdy kupujícím je právnická osoba.

    Škodovka dělá mrtvého brouka, v autorizovaném servisu pánové blednou, když jim vejdu do dveří a chyby se vrší.

    Už jsem se dostal do situace, kdy auto bylo na "grande" servisu v Kosmonosech a vyjádření technika, že auto je OK. To že jim doložíte videonahrávku a prokážete chybu pro ně nic neznamená. A doporučení ze strany ŠA? Když ještě komunikovali, řekli že to není jejich problém, že je to problém prodejce a ať se soudím, takže bych to rád zkusil.

    Jen pro připomenutí, teď už cca 30x v servisu a chybičky lítají jak včelky v létě. Mezi posledními: vrzání přední nápravy (tak to namažeme a je to ok), zasekávající se trip tlačítko (asi špatně spasované, tak to zkusíme vytáhnout a vrátit a ono to nějak půjde) a čerstvě parazitní zvuk z úchytu od pásu spolujezdce. Radost v takovém autě jezdit.

    Máte prosím někdo nějaký tip? Dík!

  2. 34 minutes ago, Bladik said:

    Já jsem také jeden z těch, kterým se povedlo vrátit SA auto zpátky. Je to již nějaký čas, ale jednalo se o Octavii v Eleganci za 750 000Kč a po roce a půl jsem dostal novou Octavii v L&K ;)

    Vše jsem si řešil sám bez právníků, ale byl to dost boj...chtělo to prostě vytrvat ;)

    Teď mám Supa na firmu, takže vše řeším reklamacema, ale vždy jsem dostal alespoň náhradndí vůz, sice ne úplně ve stejné kvalitě, ale aspoň dostal....je to každopádně asi také o přístupu servisu, než-li SA...těm je vše úplnš jedno... :(

    Auto bylo na fyzickou osobu nebo právnickou? A ano, ŠA je to všechno docela fuk. 

  3. Pokud klasicky reklamuješ není na náhradní vůz nárok. Když půjdeš reklamovat mobil, taky ti nedají náhradní. Jiná situace je pokud se bavíme o mobilitě, tam ten nárok skutečně je. Kždp. vždy je to otázkou servisu a jejich přístupu. Já někdy dostal auto, někdy ne. To co píše Martin Bednář tak to se děje jen za předpokladu, že si s vadou neví rady autorizovaný servis. Osobně jsem v situaci, kdy mne tato možnost asi čeká, to ještě uvidíme. Co se týče délky, tak většinou jeden den diagnostika, pak čekání na náhradní díl a další den výměna, tak to bylo cca vždy 9 z 10 případů. Vyjímečně ti ho vezmou na dva dny.

  4. Promin, napsal jsem PP, preklep, LP u ridice, jakakoli drobna nerovnost vrzani plastu, rekl bych, ze je to nekde spatne slicovane. 

     

    Ad parazitni zvuk od zadnich sedacek, tak bylo to takove lupání, mám i videonahrávku, je z telefonu, ale jestli chceš postnu, je špatná, ale na základě toho si sednul servisní technik do auta, projel se a identifikoval. 

  5. SIII L&K 206kW 01/2016

     

    Skoro 2 roky staré auto, více jak 20x v servisu, najeto 23 000km, některé vady opakované, servis si s nimi neví rady, zákaznická linka nefunkční, čekání na vyjádření ze škodovky víc jak 3 měsíce a mimo jiné taktéž doporučení ze strany tech. oddělení ze škodovky, že se mám soudit s prodejcem. (A spousta obecných prázdných vět na téma "omlouváme se")

    Závady:

    Mlžení předních světlometů - řešeno vytvořením dalších větracích otvorů (pokud se nemylží světlomet v horní polovině, tak vám řeknou, že je to vlastnost (2x)

    Praskání v podvozku/přední ose - orezlá těhlice, chtěli lepit a to jsem odmítnul, vyřešno "očištěním" (1x)

    Infotainment - telefony mi to odpojuje, auto telefonuje telefon ne a naopak, blackouty na kameře, mnohdy kamera ani nesepne, nefunkční navigace..atp - (7x!) - řeším rok a kus, teď výměna řídící jednotky elektroniky a bez změny - stále v řešení

    Vysoká hlučnost výfukových klapek - výměna (1x)

    El. vzpěra v kufru - levá měněa 1x, pravá 2x (celkem 3x)

    Zasekávající se zadní dveře - výměna zámku kufru (1x)

    Parazitní zvuky v pravé zadní části vozu - zámek opěradla (1x)

    Chromové lišty - standardní závada všech superbů (1x)

    Vrzající výplň PP dvěří - výměna celého tapecu (1x) - v řešení

    Vrzání předních skel - výměna předních spouštěčů skla (1x)

    Po 1 roce hláška akumulátor slabý - prý jezdím krátké vzdálenosti (1x)

    Auto se neodemklo přes kliku, takže klíč, po usednutí do vozu probliknutí stropního světla a mrtvo - bez hlášky (1x) - v řešení

     

    A to jsem jistě na něco zapomenul :)

     

    Pokud by si někdo chtěl koupit SIII nechť mi napíše tel. číslo a já mu to velice rychle a jednoduše rozmluvím.

     

     

     

     

     

    • Pozitivní 2
×
×
  • Vytvořit nový...