Přejít na obsah

tomas.tomas

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

722 zobrazení profilu

Oznámení tomas.tomas

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Hledám právníka, který má zkušenost s vracením auta, kdy kupujícím je právnická osoba. Škodovka dělá mrtvého brouka, v autorizovaném servisu pánové blednou, když jim vejdu do dveří a chyby se vrší. Už jsem se dostal do situace, kdy auto bylo na "grande" servisu v Kosmonosech a vyjádření technika, že auto je OK. To že jim doložíte videonahrávku a prokážete chybu pro ně nic neznamená. A doporučení ze strany ŠA? Když ještě komunikovali, řekli že to není jejich problém, že je to problém prodejce a ať se soudím, takže bych to rád zkusil. Jen pro připomenutí, teď už cca 30x v servisu a chybičky lítají jak včelky v létě. Mezi posledními: vrzání přední nápravy (tak to namažeme a je to ok), zasekávající se trip tlačítko (asi špatně spasované, tak to zkusíme vytáhnout a vrátit a ono to nějak půjde) a čerstvě parazitní zvuk z úchytu od pásu spolujezdce. Radost v takovém autě jezdit. Máte prosím někdo nějaký tip? Dík!
  2. Auto bylo na fyzickou osobu nebo právnickou? A ano, ŠA je to všechno docela fuk.
  3. Peníze musí vrátit vždy prodejce, se kterým je uzavřená kupní smlouva. Servis ani ŠA ne.
  4. Ferda25 má pravdu, zapomenul jsem zmínit, že mám auto na firmu. Sry
  5. Pokud klasicky reklamuješ není na náhradní vůz nárok. Když půjdeš reklamovat mobil, taky ti nedají náhradní. Jiná situace je pokud se bavíme o mobilitě, tam ten nárok skutečně je. Kždp. vždy je to otázkou servisu a jejich přístupu. Já někdy dostal auto, někdy ne. To co píše Martin Bednář tak to se děje jen za předpokladu, že si s vadou neví rady autorizovaný servis. Osobně jsem v situaci, kdy mne tato možnost asi čeká, to ještě uvidíme. Co se týče délky, tak většinou jeden den diagnostika, pak čekání na náhradní díl a další den výměna, tak to bylo cca vždy 9 z 10 případů. Vyjímečně ti ho vezmou na dva dny.
  6. Cheliios, posaď si do auta servisáka/diagnostika ať se sveze a řekne, to bude nejjistější. Takhle bychom vařili z vody, tuhle zkušenost já osobně nemám. Ad motor, tak nepíšeš co máš, kždp. spíš dej dotaz do konkrétního fóra, vyber tu: https://forum.skodahome.cz/forum/409-škoda-superb-iii-motor/
  7. Nemusí byt, mohou byt jen spatne nalepene. Vyfot si jiného supa, který to ma Ok, ukaz v servisu a měli by předělat.
  8. Pajapaja25: Zajed do servisu, at ti to prelepi. U spoustu SIII se odelpily lišty, i mě. Znovu je v servisu nalepili a špatně, taky to nelícovalo, tak jsem jim to vrátil a přelepili a zcela krásné.
  9. Rád bych, kdyby auto nebylo na firmu tak už je dávno zpět, ale fyzická osoba vs. právnická to je rozdíl. Pokud by někdo měl zkušenost, budu rád za každou radu.
  10. Problém se zámkem opěradla. V servisní zakázce konkrétně napsáno: Hluk od PZ opěradla odstraněn přizpůsobením a promazáním zámku opěradla.
  11. Promin, napsal jsem PP, preklep, LP u ridice, jakakoli drobna nerovnost vrzani plastu, rekl bych, ze je to nekde spatne slicovane. Ad parazitni zvuk od zadnich sedacek, tak bylo to takove lupání, mám i videonahrávku, je z telefonu, ale jestli chceš postnu, je špatná, ale na základě toho si sednul servisní technik do auta, projel se a identifikoval.
  12. SIII L&K 206kW 01/2016 Skoro 2 roky staré auto, více jak 20x v servisu, najeto 23 000km, některé vady opakované, servis si s nimi neví rady, zákaznická linka nefunkční, čekání na vyjádření ze škodovky víc jak 3 měsíce a mimo jiné taktéž doporučení ze strany tech. oddělení ze škodovky, že se mám soudit s prodejcem. (A spousta obecných prázdných vět na téma "omlouváme se") Závady: Mlžení předních světlometů - řešeno vytvořením dalších větracích otvorů (pokud se nemylží světlomet v horní polovině, tak vám řeknou, že je to vlastnost (2x) Praskání v podvozku/přední ose - orezlá těhlice, chtěli lepit a to jsem odmítnul, vyřešno "očištěním" (1x) Infotainment - telefony mi to odpojuje, auto telefonuje telefon ne a naopak, blackouty na kameře, mnohdy kamera ani nesepne, nefunkční navigace..atp - (7x!) - řeším rok a kus, teď výměna řídící jednotky elektroniky a bez změny - stále v řešení Vysoká hlučnost výfukových klapek - výměna (1x) El. vzpěra v kufru - levá měněa 1x, pravá 2x (celkem 3x) Zasekávající se zadní dveře - výměna zámku kufru (1x) Parazitní zvuky v pravé zadní části vozu - zámek opěradla (1x) Chromové lišty - standardní závada všech superbů (1x) Vrzající výplň PP dvěří - výměna celého tapecu (1x) - v řešení Vrzání předních skel - výměna předních spouštěčů skla (1x) Po 1 roce hláška akumulátor slabý - prý jezdím krátké vzdálenosti (1x) Auto se neodemklo přes kliku, takže klíč, po usednutí do vozu probliknutí stropního světla a mrtvo - bez hlášky (1x) - v řešení A to jsem jistě na něco zapomenul Pokud by si někdo chtěl koupit SIII nechť mi napíše tel. číslo a já mu to velice rychle a jednoduše rozmluvím.
×
×
  • Vytvořit nový...