Přejít na obsah

VNed21

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem VNed21

  1. My absolutně nemůžeme ten problém vyřešit,filtr se mě za jízdy sám neregeneruje,ale když se napichne na diagnostiku a spustí se regenerace a chvíli jezdim tak to zhasne..zoufalost..je zajímavé že když se regeneruje přes diagnostiku tak se dostane až na 0% zaplnění...ale prostě za dalších 300 km rozsvítí znova a já musím na spuštění regenerace přes diagnostiku,za jízdy se mi regenerace nespustí...opravdu už nevím,..
  2. diagnostika je vždy uplně stejná,pouze hlášení o tom že filtr je zaplněn,jinak nikde žádná chyba..
  3. Má najeto poctivých 154 tisíc..přijde mi to celé nějaké divné,snad lambda sonda? opravdu už netuším..teď sem jel do Prahy a zpět..cca těch 300 km stálé jízdy a začlo to svítit,takže jízdou nebo vzdáleností to není
  4. Zdravím,mám Octavku II 1.9 TDI 77 KW PDF a po každých 300 km se mi rozsvítí žlutá kontrolka filtru,v servisu mi říkali že ten filtr poškozen není,že když prováděli přes diagnostiku regeneraci,že to šlo oproti jiným autům poměrně rychle,už opravdu nevím co stím po chvilce se rozsvítí kontrolky žhavení a porucha motoru a já zase musím na regeneraci a po 300 km opět a zase znova..nemáte stím někdo zkušenosti ? předem děkuji za odpovědi !
×
×
  • Vytvořit nový...