mange Vloženo 20. Prosinec 2010 Vloženo 20. Prosinec 2010 Dobrý den, potřeboval bych poradit nějaký dobrý a cenově přijatelný autoservis v okolí Znojma. Mám problém s motorem a nevim kam to mám dát. mám Octavii 1.9 TDI 81 kw r.v. 01 Děkuji za odpovědi Citovat
bojler Vloženo 22. Prosinec 2010 Vloženo 22. Prosinec 2010 Autodružstvo, není co řešit. K Suchému jsem jezdil nějakou dobu, ale servis je narozdíl od prodeje bídný. S garážníkama je v rodině jedna zkušenost a to negativní u Březiny v Příměticích. Neumí udělat ani rozvody. Citovat
mange Vloženo 29. Prosinec 2010 Autor Vloženo 29. Prosinec 2010 Autodružstvo, není co řešit. K Suchému jsem jezdil nějakou dobu, ale servis je narozdíl od prodeje bídný. S garážníkama je v rodině jedna zkušenost a to negativní u Březiny v Příměticích. Neumí udělat ani rozvody. Tak to je teda bída čekal jsem lepší zprávy, ale děkuji i za tenhle tip. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.