Walda RS Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 zdárec louňáci, jestli tu někdo je, co takle se někdy sejít a pokecat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 15. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 to tady neni nikdo z Loun a okolí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 no já jsem z blízkého okolí. a z Loun je Hans RS.jinak o někom dalšim nevim...takže celkem bída.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Litvínov,Kdykoliv ( víkend ) :-D a kdekoliv není problém..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 9. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Hanz je nějakej zabitej, doufám, že aspoň pojede na Home sraz... ted má objednaný kola, tak se snad přestane stydět a vyjede zkuste dát nějaký návrhy na místo a čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 no já od čtvrtka marodim a minimalně 1,5měsíce budu muset bejt doma.takže já jsem out....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 9. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 tak to vidim jedině sraz u tebe před barákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Dejte vědět,rád dorazím.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 9. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 no já bych to viděl asi až po škoda srazu... tento víkend se ženim to nemůžu, další odpočinek, pak škoda sraz a pak by to šlo, tak dejte návrhy na místo a datum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Tak co první víkend v červnu :-) a kde,sice mám to tady prozkoumané všechno,ale místo mě nenapadá..:-D Jěště zkusím něco vymyslet..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 10. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 no my se scházíme na jedný benzince u Loun, místa 3 prdele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Není to ta benzínka směr z Loun na Most?!Dneska zrovna jsem byl v Lounech :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 ještě řekni waldo že na shelce? tam se schazí snad jen ....boha jebů ......největší "tuneři" z loun..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 10. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 jj benzínka Louny Most... jen ne na Shellce tam sou samý retardi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 uf sem se lek,že na ty shelce vysedávaš taky -....vždycky se tlemim jak tam posedavaj frajirci s redbulem v ruce :-) drsny až na pudu v pujčeny audině od fotra..... ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 10. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 jo tak nějak i když je pravda, že občas tam s kámošem zajedem taky, ale stojíme mimo a vruce kafe ale jen proto, že se nám nechce jet až tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Pánové,takoví frajírci jsou i v Litvínově..:-D a jejich dost..:-D stojí snad na každém rohu.:-D Ta benzínka Louny-Most je ideální a jsem shopen tam dorazit..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 10. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 to rád slyšim, určitě se domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 ok...no já sem ted rád když se dobelham do auta a o nějakym řízení se mi muže jen zdát ale jak mi sundaj sadru zajedu se pod ten červenák mrknout..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Zdar,tak jo,až bude nějaký volno dejte vedět a určitě se domluvíme..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 7. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 tak co klucí jak máte kdo čas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Co příští víkend :-)?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 minimalně do 20.7 jsem stale v pracovní neschopnosti-omezenej vycházkama,ale po dvacatym bych moh někam dorazit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 8. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 já bych příští víkend moh. klidně i tenhle, tak se domluvte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Tak mě to je jedno..:-) jestli chceš příští víkend pokecat můžeme a pak i ten další víkend s Racou :-) zítra svatba takže tabu a v neděli přítelkyně narozky..:-D Musím být doma...:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.