Fabi Pavel Vloženo 16. Únor 2014 Vloženo 16. Únor 2014 Prodává se opravná sada.Trubička ,tryska a těsnicí gumičky.Hřídelka je dutá a plná rezu.Já osobně v každé volné chvilce použiju wd-40 a u 10let starého auta mam originál zadní stěrač přední oba a zámek dveří.Co je mastné nerezne. a co se má nastříkat ? Citovat
Mirek 835 Vloženo 16. Únor 2014 Vloženo 16. Únor 2014 Tak si to lépe pročti co! Dutá hřídelka v které máš nasazenou trysku. Citovat
Fabi Pavel Vloženo 16. Únor 2014 Vloženo 16. Únor 2014 návod jsem našel.. jenom kde sehnat měděnou trubičku? nejspíš železářství a rozměry přesně podle toho návodu? díky a kde jsi ho našel přesně? Citovat
Fabi Pavel Vloženo 20. Září 2014 Vloženo 20. Září 2014 sundám tapec a pak povolím šroub a nemohu sundat motorek bojím se že urvu zadní sklo, je to skrz sklo Citovat
jimmmik Vloženo 16. Září 2024 Vloženo 16. Září 2024 V 9. 6. 2013 na 0:31, karpi napsal: návod jsem našel.. jenom kde sehnat měděnou trubičku? nejspíš železářství a rozměry přesně podle toho návodu? díky Zdravím, mám ten samý problém. Je někde návod na vyřešení této situace? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.