vaclavchotenovsky Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Prosím o pomoc mám octaviku 1,9 tdi 81kw rok 2002 a mám tento problém, samovolně se mi smažou hodnoty v maxidotu včetně času na budíku a deního počítadla km na druhém budíku udělalo to už dvakrát nejdříve začne cvakat(chrastit)asi nějaké relé a pak se to smaže. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Vypadáva napájanie prístrojovky. Robí to za jazdy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclavchotenovsky Vloženo 31. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 to cvakání(chtastění) udělalo za jízdy a hodnoty na displeji se začali jakoby chvět ,ale smazalo se to při vypnutém klíčku poprvé jsem to neviděl podruhé jsem seděl ve voze a měl jsem rozsvícené obrysovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 zkontroluj na akumulatoru v pridavnem pouzdru na pojistky jestli jsou dotazeny vsechny draty dale v kabine na rele boxu, zkontrolovat dotazeni dratu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.