Publikováno Leden 2, 201114 r Zdravim, chci se zeptat na zkusenosti s Vagem , znacka, cena. Kde koupit? Bude to na Superba MR2005. Dekuji
Červenec 1, 201114 r Také bych se chtěl připojit mám S1 2006 a nevím přesně co pořídit. Stačí mi obyč pro výčet a výmaz chyb. Bude mi stačit toto, když je tam psáno, že je to pouze do rv 2004? Díky http://www.hobbydiag.cz/profidiag/eshop/8-1-Redukce-pro-OBD2-kabely/0/5/3-KKL-USB-kabel-pro-VAG-COM/description#anch1
Červenec 1, 201114 r Tenhle kabel by ti měl stačit, jen mě překvapuje, jak na tom odkaze píší o podpoře i na 64-bit systémech - pochybuji, že se software rozběhne pod Windows 7 64-bit... Jedině v XP módu v Ultimate... Ale to je fuk, kabel by měl stačit.
Červenec 5, 201114 r Díky moc. Ještě by mě zajímalo co znamená, že kabel nepodporuje nejnovější sběrnici CAN-BUS? Moc se v tom nevyznám. Dík
Červenec 5, 201114 r Znamena to, ze to neni HEX-CAN kabel, tedy nespolupracuje s vozy s CAN sbernici - nova auta. A nepodporuje novejsi verzi VAGu nez 409...
Září 11, 201113 r cafte.. neviem, ci to patri sem, tak dufam, ze mi to prepacite, ak nie.. chcel som sa opytat, ci mate niekto skusenosti s OBDckom.... chcel by som si kupit tu masinku domov, nech viem, co mam s autom... co to vlastne vie zisti, ake su najlepsie pre superba, ake su dobre znacky, v akej cenovej kategorii sa to pohybuje a daju sa na tom zisti stocene kilometre.. diky za rady
Září 13, 201113 r posli link.. a v com je tato diagnostika ina ako napriklad v skodovke? co viac ti povie?? a je nejaky zaruceny sposob ako zistim, ze auto nema stocene kilometre?
Září 13, 201113 r http://auto.slando.sk/bratislava/predaj_univerzalna_autodiagnostika_obd_pre_vsetky_automobily_s_kablom_a_software_P_11937803.html je tam popisane co sa s tym da robit a stocene kilometre s tym nezistis , ze vraj len cez VAG
Září 13, 201113 r ten odkaz je len orientacny , lebo ten inzerat co som mal vyhliadnuty uz nefunguje,takze je asi predane
Květen 10, 201213 r Zdravim, neviete niekto kde by som nasiel resp nema niekto nejaky manual k VAGU kde su adresy kanalov na Superba, co ktore hodnoty znamenaju a ake maju byt, neviete ako zistim cez vag stav nadrze? Dakujem
Červenec 14, 201213 r Chalani prosim Vas. Chcel by som si kupit diagnosticky kabel aj s programom. Chcem ten najnovsi co sa da a kde sa da do vsetkeho dostat a skontrolovat, samozrejme jazyk bud slovencina alebo cestina. Viete mi poradit alebo ponuknut?
Červenec 14, 201213 r koukni na aukro.Tam je dost firem a celkem i známých takže pokud nebudeš přímo vědět kontaktuj je a oni ti poradí.Zadej jen auto-moto a pak napiš do vyhledávače diagnostika
Červenec 14, 201213 r JJ na Aukru, tam těch nefunkčních Čínských šmejdu najdeš. http://www.motordiag.cz/produkt/34 Upraveno Červenec 14, 201213 r od VAG BoBo
Červenec 14, 201213 r napsal jsem že tam jsou i renomované firmy.Je jasné,že když to bude nějaká noname firma tak i ta kvalita může být špatná,nicméně mnohdy už i cena a příslušenství napoví. Ne vše na aukru je aušus příteli
Červenec 14, 201213 r Pokud chces opravdu original atd., bez na dieselpower.cz/forum/ a napis SZ uzivateli zizuzidan . Pres nej se da koupit komplet software VCDS cz, vc. HEX CAN kabelu, zaruky, aktualizaci a license. Kompletne pekne legalne. Chce za to 6500,- Detaily o softu najdes na http://www.pc-autodiagnostika.cz/ Sam ho chci koupit, ale bohuzel nemam po ruce 6500,- a doma mam jenom jedno jedine auto, ktere tenhle kabel vyuzije (Superb). Na ostatni mi staci ten cinskej. Pokud tyhle prachy davat nechces, obavam se, ze mas smulu a jinak to nesezenes a budes se muset spokojit s tim cinskym. Ten soft. je tezce chranenej a odemkne se tim kabelem. A jinak to provozovat nejde. Kdyby se ten soft. dal snadno hacknout a kabel koupit za par korun z ciny, uz by se toho tady milion prodavalo. Ovsem tomu tak neni, proto se na internetu vali hacknutej soft max do verze VCDS (VAGCOM) cca 419 a pak ten obyc. kabel. Upraveno Červenec 14, 201213 r od nemo.x
Červenec 14, 201213 r Jenže to co mu nabízíš ty, tam bude ročně platit aktualizace od 0-750 Kč. Na mém odkazu ne. Letos se platilo 650 Kč tuším.
Červenec 14, 201213 r Chalani no moc ste mi neporadili. Jasne ze chcem hacknuty program s kablom. Staci mi na moj rocnik 2005 nemusim mat aktualizacie na novsie verzie. Len aby tam isli vsetko ponastavovat a prekontrolovat co najviac preto sa pytam ci niekto nema take nieco na predaj alebo mi poradi kde to mam kupit za slusnu cenu...
Červenec 15, 201213 r tomasnu: Tos mel rict rovnou. Z tveho prispevku to vypadalo, ze mas zajem o original. Nicmene odpoved, jak se veci maji, mas. S tim levnym cinskym kabelem se da zkontrolovat max. par veci kolem. K motoru se ale nepripojis (resp. pripojis, ale na 6 vterin a pak te to vykopne).
Červenec 15, 201213 r Prostě pokud ti stačí přečíst závady a vymazat je, tak samozřejmě Čína, pokud potřebuješ něco správně na kódovat, tak originál.
Červenec 22, 201213 r Chalani mam na vas otazku. Dostal sa mi do ruky kabel od firmy Robeko http://www.robeko.cz...-kabel-vag1-43/ . Dodali ho so softverom VAG-COM 304.0 . Chcem sa spytat o aky kable ide ci o KKL alebo Hex can a ci si viem stiahnut novsiu verziu napr. 409 alebo 409.1 a ci mi to s tymto kablom pojde? A este aky je rozdiel medzi programami VAG.COM a VCDS ? Problem je ze vo verzii 304.0 mi nenajde vsetky riadiace jednotky. Upraveno Červenec 22, 201213 r od tomasmu
Červenec 22, 201213 r Je to KKL kabel (a celkem předražený). Pojede na něm VAG-COM 304 a 409 (první verze je i v češtině), bude fungovat na autech, které jsou napsány v odkazu (u Fabie mají chybu, bude fungovat i u Fabie II před faceliftem), u novějších aut s CAN sběrnicí ne. Na to je potřeba HEX-CAN kabel. Rozdíl mezi programy je jen ten, že VAG-COM je starý název, s novými verzemi (a HEX-CAN kabely) se už používá VCDS. Na novém software starý kabel nerozjedeš. Nenapsal jsi, co máš za auto, ale jestli nějaké novější, co potřebuje HEX-CAN, tak je dobře, že se ti jen "dostal do ruky" a můžeš ho vrátit.
Červenec 22, 201213 r Mam Superb 1.9 tdi 96kw r. 2005. Pojde to aj s tymto kablom ci potrebujem HEX-CAN ? Ak som spravne pochopil VAG je len do verzie 409 a VCDS je to iste ako VAG len su to novsie verzie vyssie ako VAG 409?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.