RichardD Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Záhada pro mě nevídaná Když jsem auto koupil, tak se mi TRIP nuloval při každém startu a také průměrná spotřeba. Když jsem pak vyměnil baterku, tak mi trip zůstával pořád a to samé průměrná spotřeba. Nic se nenulovalo. Pak se tuším odpojovala baterka potřetí a teď trip zůstává,ale spotřeba se po každém startu resetuje. Chci to nastavit do původní podoby, tzn.: trip a průměrná spotřeba se resetují při každém startu. Neví někdo jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 U toho trip nemáš malé čísílko 1 nebo 2 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Jako na MAXIDOTu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 5. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2011 nedávno jsem si fotil PP kde jsem měl 100tis na mobil a když se na to ted divam tak tam male cislo nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 http://www.vybermiauto.cz/data/car_images/424/testy/test_131268158883.jpg Pod tou horní čárou vpravo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 5. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Nene, dívám se a pod tou čárou určitě nic není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Bych si také tipl,že jsi přepnut do módu dlouhodobé spotřeby - což je 2 pod čarou na maxidotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 5. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Přikládám foto. Foceno na D1 kde byl mobil neudržitelný ve stabilní poloze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 5. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Ale o tom že má Maxík dvě paměti jsem nevěděl. A to jsem si říkal že už mě nic nepřekvapí Zkusím to zítra přepnout zda to půjde z ničeho na 1 Díky pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Kdo čte manuál není překvapen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 5. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Já ho samozřejmě četl, ale tuhle část jsem asi nějak vynechal. Až teď jsem si v něm ověřil informace od vás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Ja len doplním, že ani krátkodobá pamäť 1 sa nenuluje pri každom štarte, ale vtedy, ak auto malo vypnuté zapaľovanie viac než 2 hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvakin Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 Ja len doplním, že ani krátkodobá pamäť 1 sa nenuluje pri každom štarte, ale vtedy, ak auto malo vypnuté zapaľovanie viac než 2 hodiny. No podle té fotky je tam nastavená okamžitá spotřeba a ta je těsně před nastartováním nula (aspoň v mém autě), kdežto většina popisuje průměrnou a ta se skutečně po dvou hodinách nuluje a pak ta dlouhodobá ... prostě je nejlepší vzít návod a pročíst a mrknout na to co mám zapnuto jako aktuální. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 Ja len doplním, že ani krátkodobá pamäť 1 sa nenuluje pri každom štarte, ale vtedy, ak auto malo vypnuté zapaľovanie viac než 2 hodiny. jde tato hodnota posunout třeba na 12hodin ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 měnit na 12 hodin ani jinak nejde pamět 1 a 2 nejde přepínat v režimu okamžité spotřeby - musí být přepnuta na jinou položku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 ja to myslím jinak - jedu např. hodinu zastavim na 2.5hod, rozjedu se pocita se novy kratkodoby prumer, zase zastavim na 3hod apk jedu dale a zase mam jedničkovou spotřebu od znova kdyby to šlo nakodovat aby se od poslední 12hod pauzy pamatovalo zas 12hod nebo jinou hodnotu toje jedno ale 2 hod je málo jasné mame spotřebu č.2 ale ja kdyz chci prumer za ten den tak jedine musím nulovat č.2 rano a vecer tam mam prumernou spotřebu za ten den ale tohle by krasne mohlo fungovat i na paměti č.1 a paměť č.2 je proste dlouhodoba spotřeba z x Km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 nejde to měnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAC69 Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Co moze byt spatne, ked sa mi resetuje pamet dlhodobej spotreby uplne nahodne? V servise povedali ze sa to stava na novych autach (mam OII FL MR10) upgrade jednotky nemaju oficialne a dokonca pri volnobehu ked stojim na krizovatke okamzita spotreba zacne rast skoro na 39 lit/km. Diagnostika im nevyhodila ziadnu chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 když zastavíš tak to ukazuje litry na hodiny teda aspoň mě a jedničkovej Superb to měl taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 ja se zeptam . jde nastavit na standart polodotu octavky nastavit trip ukazatel aby jel dale nez do 999km ? nuluje se mi na tisicovce a jede od nuly. :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.