Publikováno Leden 5, 201114 r Zravim priznivce znacky skoda. Stal jsem se rovnez majitelem octavie 12/2010 a chtel bych se zeptat zda je bezne, ze pri dennich svetlech me sviti i zadni svetla vcetne osvetleni spz?
Leden 6, 201114 r Ahoj, mám rovněž OII 12/2010 a při svícení denními světly v předních mlhovkách mi osvětlení SPZ a světla zadní skupinové svítilny nesvítí. Nemáš - li přední mlhovky, nebo využíváš - li denní svícení hlavními světlomety, je osvětlení zadní části vozu samozřejmostí. Upraveno Leden 6, 201114 r od Sabaton
Leden 6, 201114 r Pri dennim sviceni svetly pro denni sviceni maji dle predpisu svitit jen ty. Da se pres pocitac naprogramovat i svitici zadek, ale uz to odporuje vyhlasce. (ackoli dle rozumu je to bezpecnejsi) Pokud je dennim svicenim mysleno automaticke rozsviceni potkavacich svetel, pak je sviceni i vzadu v poradku.
Leden 6, 201114 r Autor tak to jsem zvedav co me reknou ve skodovce. V manualu pisou, ze pro nektere zeme muzou zadni svetla svitit spolecne se svetly pro denni sviceni,kde vsak nesviti osvetleni RZ.
Leden 9, 201114 r Ked naprogramuješ denne svietenie na amerika-svietia iba predne svetla,ked vložiš do programu europa-tak ti svietia predne a zadne sv. Upraveno Leden 10, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.