Danniell Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 (editace) Ahoj kluci prosim vás můžete mi nekdo říct jak vymenim kryt vnějšího zrcátka u řidiče a napojeni konektoru vyhřevu do samotného zrcátka? Včera mi ho totiž nějaký k...kot při cestě domu urazil ani nezastavil, stara popelni s <> ve znaku! Useknul bych mo ruce ale díly uz mam zrcatko + kryt v laku za 350 tak si myslim že cena je slušná, naštěstí že elektrika a vyhřev fungují, kryt je urcen pro tyto vozy to by mel pasovat i na oktavku ne? Tak díky za návod. určeno pro vozidla: SEAT CORDOBA 1999-2002 SEAT IBIZA 1999-2002 SEAT LEON I 2000-2006 SEAT TOLEDO II 1999-2004 ŠKODA SUPERB I 2000-2008 VW BORA 1999-2005 VW GOLF IV 1998-2006 VW PASSAT B5 1997-2000 VW PASSAT B5 FACELIFT 2001-2005 VW POLO 2000-2002 Editováno: 7. leden 2011, autor: Danniell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Čauky, je mi líto, že se najdou takový trotli, kteří ujedou a neuznají svou chybu. Každopádně oceňuju, to jak rychle jsi zareagoval a sehnal náhradní díly. SUPER! Návod není složitý! Odkaz na něj máš v soukromé zprávě. Pak dej vědět, jak jsi dopadnul. Ať Ti neumrznou ruce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vincentik Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 (editace) jo to znám mně se něco podobného stalo před vánoci jedu ráno za tmy naproti sobě vidím auto a říkám si ty voe jede nějak uprostřed. Tak jsem se narval uplne na krajnici k hromadě sněhu a stejně jsme se potkali zrcátkama. Velká rána zrcátko se sklopilo a ten dotyčný jel dál. Koukám na to a kryt zrcátka prasklej po celé výšce. Zatím jsem to slepil vteřinovým lepidlem ale musím sehnat někde novou krytku. Koukal jsem na net ale to jsou ceny teda nevíte někdo kde se dá sehnat levněji díky Editováno: 7. leden 2011, autor: vincentik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 9. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2011 To vincentik: taky bych potreboval sehnat kryt nechce se mi davat za nej 500! A ten co jsem mel tam nepasuje je to na superba:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuro Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 mne ukopli zrcátka u baráku a přes pojistku s lakováním bez spoluúčasti 10200 kč, bohužel se musely koupit komplet nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Ahoj ještě se zeptám bude pasovat na octavii I rv.2001 kryt leveho vnejsiho zrcadka z Fabie I.? popřípadě z jakých jiných koncernu ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasazier Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Caute, tiez som sa stretol dnes s nejakym dobrakom ktory mi rozbil spatne zrkadlo a ani nezastavil. Zrkadlo je popraskane, chcem sa opytat ci sa da vymenit len to zrkadlo? a ci niekto nema nato nejaky postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Zrkadlo-sklo kupis aj samostatne. Stoji cca 8euro. Poskodene zrkadlo vylupnes a nasadis nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šipan Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Tak jsem potkal taky jednoho blba kterýmu byla cesta malá a díky tomu sem můžu dát návod, jak demontovat sklo zrcátka a kryt.Snad se to bude někomu někdy hodit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROM Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Díky Šipane za perfektní návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.