Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Řeknu ti to jedním slovém pič....a tohle se už oběvilo za komančů dokonce to myslím testovali ve světu motorů nebo automotorevue ale je to hloupost.

Testovali to i bořiči mítů na discovery a dokonce se jim spotřeba zvýšila.

Upraveno od cputakt

Cypovina, píčovina a ptákovina na kvadrát najednou. Uhlovodíková paliva z chemicko-fyzikálního pohledu jsou NEPOLÁRNÍ molekuly, což znamená, že se nejeví ani jako elektrický, ani jako magnetický dipól. Tudíž na rozdíl třeba od vody, která dipólový moment u molekuly má, nejsou paliva magneticky ani elektricky ovlivnitelná. Většinou jsou dokonce elektricky téměř nevodivá. Magnetizéry na paliva jsou stejný vykrádadlo na peněženku, jakou byly vířiče do difuzérů starších karburátorů u škodovek a žigulíků - když se nějaký chytrák chytil poučky, že směs má jít do válců pro dobré spálení co nejlépe promíchaná a rozvířená - a "pozapomněl" uvést jeden zásadní fakt - že totiž víření a turbulence v sacím potrubí může způsobit až takovou ztrátu energie, že to za nízkých otáček motoru může až znemožnit samotnou funkci karburátoru...

Je to Sprostost. ;)

LINK:

• Autor

Díky všem ;):palec2:

Používal som podobné magnety na Š120,bez sľubovanej úspory paliva!Mal som aj upravené difúzory( nie vrtuľky) podľa VTM(Veda Technika Mládeži).

To efekt malo.Ale to už je história.

Se divím, že to ještě nenabízí Horst Fuchs.. :D:smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Dobrá volovina..

3. Zlepšení akcelerace vozidla – 15 procent

4. Zvýšení výkonu a dynamiky motoru – 16 procent

Proč já utrácel vůbec za chipování auta.??? :D :D :smich: :smich: :smich:

• 1 rok později...

No a vychází tu někdo z vlastní zkušenosti?

Normální člověk s tím (pokud odchodil základní školu) nemůže mít vlastí zkušenost.

Jo ja mam viděl jsem to na netu a v živote bych to nekoupil :D ale otevřeně musim řict že je to dobrej marketingovej tah , hlavne v době co benzin stoji tolik co stoji ;)

• 4 měsíce později...

Před revolucí za komunistů se tím údajně zabývala "Československá lidová armáda". Před nějakou dobou jsem to četl na netu, dokonce tam byly zobrazeny nějaké certifikáty ze zkušebny.

Můj názor : kdyby to fungovalo, tak už to tam automobilky dávají v rámci boje o zákazníka přímo z výroby.

Mé řešení :

Tankuji aditivovaný benzín u Benziny nebo u Shellu

Přestal jsem jezdit jako hovado

Naučil jsem se přesně řadit

Upraveno od Berry

• 2 týdny později...

No a vychází tu někdo z vlastní zkušenosti?

Jo, s těma vrtulkama do difuzéru karburátoru mám osobní zkušenost. Fotr si je zmasírován známýma od někoho v hospodě koupil tenkrát kolem roku 1980 do šáde (dal za to pětikilo!!!), s velikým elánem po slibovaný úspoře litr na sto to namačkal do karbce a když zjistil, že s tím má problém předjet po jedničce se plazící traktor se samosběrákem plným slámy, chtěl to okamžitě vyhodit - bohužel, musel jsem to z karbce vypalovat já pistolovou trafopájkou, protože kterýsi debil to vyrobil z hmoty, která v karbci nasákla benzínem a nabobtnala, takže se nedala jiným nedestruktivním způsobem vyndat. Ty magnety mají úplně stejnou funkčnost - neboli jsou na hovno a na nic.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.