Publikováno Leden 7, 201114 r Co si o tomhle myslíte? http://aukro.cz/item1392194450_jezdete_levneji_magnetizery_expanderod_1_3_do_2_3l.html Bude to vůbec mít nějaký vliv?
Leden 7, 201114 r Řeknu ti to jedním slovém pič....a tohle se už oběvilo za komančů dokonce to myslím testovali ve světu motorů nebo automotorevue ale je to hloupost. Testovali to i bořiči mítů na discovery a dokonce se jim spotřeba zvýšila. Upraveno Leden 7, 201114 r od cputakt
Leden 7, 201114 r Cypovina, píčovina a ptákovina na kvadrát najednou. Uhlovodíková paliva z chemicko-fyzikálního pohledu jsou NEPOLÁRNÍ molekuly, což znamená, že se nejeví ani jako elektrický, ani jako magnetický dipól. Tudíž na rozdíl třeba od vody, která dipólový moment u molekuly má, nejsou paliva magneticky ani elektricky ovlivnitelná. Většinou jsou dokonce elektricky téměř nevodivá. Magnetizéry na paliva jsou stejný vykrádadlo na peněženku, jakou byly vířiče do difuzérů starších karburátorů u škodovek a žigulíků - když se nějaký chytrák chytil poučky, že směs má jít do válců pro dobré spálení co nejlépe promíchaná a rozvířená - a "pozapomněl" uvést jeden zásadní fakt - že totiž víření a turbulence v sacím potrubí může způsobit až takovou ztrátu energie, že to za nízkých otáček motoru může až znemožnit samotnou funkci karburátoru...
Leden 11, 201114 r Používal som podobné magnety na Š120,bez sľubovanej úspory paliva!Mal som aj upravené difúzory( nie vrtuľky) podľa VTM(Veda Technika Mládeži). To efekt malo.Ale to už je história.
Leden 11, 201114 r Se divím, že to ještě nenabízí Horst Fuchs.. :smich: :smich: Dobrá volovina.. 3. Zlepšení akcelerace vozidla – 15 procent 4. Zvýšení výkonu a dynamiky motoru – 16 procent Proč já utrácel vůbec za chipování auta.??? :D :smich:
Únor 28, 201213 r Jo ja mam viděl jsem to na netu a v živote bych to nekoupil ale otevřeně musim řict že je to dobrej marketingovej tah , hlavne v době co benzin stoji tolik co stoji
Červenec 6, 201213 r Před revolucí za komunistů se tím údajně zabývala "Československá lidová armáda". Před nějakou dobou jsem to četl na netu, dokonce tam byly zobrazeny nějaké certifikáty ze zkušebny. Můj názor : kdyby to fungovalo, tak už to tam automobilky dávají v rámci boje o zákazníka přímo z výroby. Mé řešení : Tankuji aditivovaný benzín u Benziny nebo u Shellu Přestal jsem jezdit jako hovado Naučil jsem se přesně řadit Upraveno Červenec 6, 201213 r od Berry
Červenec 14, 201213 r No a vychází tu někdo z vlastní zkušenosti? Jo, s těma vrtulkama do difuzéru karburátoru mám osobní zkušenost. Fotr si je zmasírován známýma od někoho v hospodě koupil tenkrát kolem roku 1980 do šáde (dal za to pětikilo!!!), s velikým elánem po slibovaný úspoře litr na sto to namačkal do karbce a když zjistil, že s tím má problém předjet po jedničce se plazící traktor se samosběrákem plným slámy, chtěl to okamžitě vyhodit - bohužel, musel jsem to z karbce vypalovat já pistolovou trafopájkou, protože kterýsi debil to vyrobil z hmoty, která v karbci nasákla benzínem a nabobtnala, takže se nedala jiným nedestruktivním způsobem vyndat. Ty magnety mají úplně stejnou funkčnost - neboli jsou na hovno a na nic.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.