Přejít na obsah

Magnetizer? Co to k**** je?


malybrko

Doporučené příspěvky

Řeknu ti to jedním slovém pič....a tohle se už oběvilo za komančů dokonce to myslím testovali ve světu motorů nebo automotorevue ale je to hloupost.

Testovali to i bořiči mítů na discovery a dokonce se jim spotřeba zvýšila.

Editováno: , autor: cputakt
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cypovina, píčovina a ptákovina na kvadrát najednou. Uhlovodíková paliva z chemicko-fyzikálního pohledu jsou NEPOLÁRNÍ molekuly, což znamená, že se nejeví ani jako elektrický, ani jako magnetický dipól. Tudíž na rozdíl třeba od vody, která dipólový moment u molekuly má, nejsou paliva magneticky ani elektricky ovlivnitelná. Většinou jsou dokonce elektricky téměř nevodivá. Magnetizéry na paliva jsou stejný vykrádadlo na peněženku, jakou byly vířiče do difuzérů starších karburátorů u škodovek a žigulíků - když se nějaký chytrák chytil poučky, že směs má jít do válců pro dobré spálení co nejlépe promíchaná a rozvířená - a "pozapomněl" uvést jeden zásadní fakt - že totiž víření a turbulence v sacím potrubí může způsobit až takovou ztrátu energie, že to za nízkých otáček motoru může až znemožnit samotnou funkci karburátoru...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 4 měsíce později...

Před revolucí za komunistů se tím údajně zabývala "Československá lidová armáda". Před nějakou dobou jsem to četl na netu, dokonce tam byly zobrazeny nějaké certifikáty ze zkušebny.

Můj názor : kdyby to fungovalo, tak už to tam automobilky dávají v rámci boje o zákazníka přímo z výroby.

Mé řešení :

Tankuji aditivovaný benzín u Benziny nebo u Shellu

Přestal jsem jezdit jako hovado

Naučil jsem se přesně řadit

Editováno: , autor: Berry
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

No a vychází tu někdo z vlastní zkušenosti?

Jo, s těma vrtulkama do difuzéru karburátoru mám osobní zkušenost. Fotr si je zmasírován známýma od někoho v hospodě koupil tenkrát kolem roku 1980 do šáde (dal za to pětikilo!!!), s velikým elánem po slibovaný úspoře litr na sto to namačkal do karbce a když zjistil, že s tím má problém předjet po jedničce se plazící traktor se samosběrákem plným slámy, chtěl to okamžitě vyhodit - bohužel, musel jsem to z karbce vypalovat já pistolovou trafopájkou, protože kterýsi debil to vyrobil z hmoty, která v karbci nasákla benzínem a nabobtnala, takže se nedala jiným nedestruktivním způsobem vyndat. Ty magnety mají úplně stejnou funkčnost - neboli jsou na hovno a na nic.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...