Cjoctavian Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 niekde som to videl na modrej RS...ale neviem ci este najdem foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady. Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 (editace) Tak kdo má už koktu předělanou na Scouta??? Hoďte sem nějaké foto. Mam 4x4 a chci jít do toho také. Už sháním narázníky a plasty, nevíte o něčem??? Díky Editováno: 3. Listopad 2011, autor: Bady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady. Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 (editace) Našel jsem na netu Editováno: 13. Listopad 2011, autor: Bady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baloo_baloo Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Tak kdo má už koktu předělanou na Scouta??? Hoďte sem nějaké foto. Mam 4x4 a chci jít do toho také. Už sháním narázníky a plasty, nevíte o něčem??? Díky Už pomalu startuju, ale pořád nevím, jestli to nezabalit a nejít do RS. Nárazníky už mám, ale sehnat ty plasty na bok za rozumný peníze je umění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady. Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Žádné příspěvky to ještě nikdo Octavii nepřestavěl na Scouta??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 ta modra s nárazníkama od scouta vypadá jako slušne tuzing, ty lemy bletníků co jsou na nárazníku a pak končej to bych si fakt na auto takhle nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Předpokládám, že ta modrá OII bude jen ve fázi tvorby - shání díly a postupně je montuje, lak a další části přijde až posléze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Já jsem tuhle přestavbvu měl v plánu, ale nakonec z toho vznikly rs nárazníky, protože to bylo a je to pořád levnější přestavba než na scouta. Protože když se auto předělává na rs, tak stačí nárazníky + boční lišty v laku, ale na scouta se musí ještě koupit ty plastové lemy blatníků a prahů a to stojí něco mezi 7000 - 8000Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 No, nevím.. ten RS-look se mi značně přejedl, u faceliftu je přední nárazník opravdu povedený, tam to beru, ale u předfaceliftu se mi přední nárazník nikdy nelíbil a každá druhá OII na cestách, ať už je to 4x4 se zvýšeným podvozkem, nebo klasická světlá výška, má právě nárazníky z RS - přijde mi to nevhodné.. Já beru předělávky, kdy je snížený podvozek a auto má kompletní RS-vzhled (= kola, nárazníky) - ale bez plaketek! Plaketky "RS" si umím představit pouze u chipovaného "dvoulitru", kde musí být předělaný do RS-looku i interiér. Poté se de-facto opravdu jedná o RS.. Jedná se samozřejmě o věc vkusu, nicméně dle mého bys vzhledem Scouta udělal lépe - zvláště v barvě cappuccino (také ji mám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 předělávka na RS by ještě šla, tam se dají koně dohonit chipem, ale předělat předokolku na scouta se mi moc nelíví scout se mi líbí moc, ale ne s předním pohonem, to by se přiznivci hjundajů na horách pobavili až scout bude jen hrabat předkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 To jsem ani nepostřehl, že má předohraba..To se opravdu nehodí, to je fakt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady. Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 (editace) Mam 4x4 a barvu cappuccino a mooooc už se těším, až bude přestavba na Scouta tohová. Editováno: 15. Únor 2012, autor: Bady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sdíčák Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 Zdravim, rád bych toto téma oživil. Je tu někdo, kdo už tuto přestavbu realizoval ?? Nedávnou jsem koupil 4x4 a je potřeba vyměnit přední nárazník, tak jsem se rozhodl to přestavět na Scouta. Chtěl bych se zeptat, to oplastování na přednim a zadnim nárazníku je z takového hrubého plastu nebo je to klasicky lakované už z výroby ? Nárazníky + lemy blatníků mám sehnaný a v pondělí bych si pro ně měl jet. Největší problém je sehnat ty plasty na prahy, jedině možná z nějaké bouračky, kterou rozprodávaj na díly nebo nevím :D Kdyžtak napište kdo už jste to podstoupil nebo máte nějaké fotky z přestavby atd.. Jinak jestli se nepletu, tak v interiéru je pouze jiné to madla ke schránce u spolujezdce s nápisem Scout, jinak je vše stejné ne ?? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady. Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 (editace) Tak už jsem se konečně pustil do přestavby a povedlo se Editováno: 24. Únor 2014, autor: Bady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sepulnation Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Doufám, že to nikoho neurazí, ale hodím jsem malinkou nabídečku.... :-) Do konce července bych měl mí hotovu přestavbu Scouta předface na Scouta face, takže mi doma zbude předface Scout přední nárazník v barvě šedá anthracite 9153.... tak kdyby měl nekdo zájem.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sepulnation Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 A ještě jedna věc.... neví někdo číslo barvy, která je na všech těch scout plastech? Díks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalopek Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 Zvládnu si při přestavbě na Scouta předělat přední a zadní nárazník sám nebo to mám radši svěřit servisu? Nemám s tím žádné zkušenosti, tak abych něco nepodělal...Na kolik tak může vyjít lak předního a zadního nárazníku Scouta? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Zdar Proč je těch částí jen 6 http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=275 Lemy nárazníků jsou jejich součást? Nedávno jsem to okukoval a nepřišlo mi to tak. Vizuálně to vypadalo lepený Totiž nedávno se mi dostal do ruky photoshop RS 2 s lemy ze scouta na boku, zadní difuzor už byl asi BT a přední lízo taky. Jinak mazec. Snížený ALLROADY žeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady. Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 http://www.schon-tuning.cz/SKODA/Octavia-II/3940-Lemy-a-prahy-sada-Skoda-Octavia-II-Scout.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 No to je jen lepší cena, to dík, ale neřeší to ty nárazníky. Tady to mají komplet všech 10 kusů, + prahy asi za 1700,-, ale origo je origo no. Celý nárazníky měnit nechci, scouty nežeru, jen ty allroad lemy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 (editace) Zdar, abych jen nekecal. Tak mam oscoutovano viz galerie. Dal jsem to do originalu, naskytla se koupe novych lemu za prijatelnou cenu. Narazniky jsem sehnal pouzity. Lepil jsem si to sam, kombinace lepidla na autoskla a mamuta:-) drzi to perfektně. Akorat to jeste o 3 (p)a 7 (z) snizim a bude spokojenost. Scout se mi vcelku moc nelibi, zato olemovana placka moc:-) Editováno: 1. Prosinec 2013, autor: giorgio.v75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosamrsk Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 zdravím, měl by jsem dotaz na přestavbu OII na OII scout. Mám 4x4, ale co mne zajímá je zda: - je potřeba nějaká úprava nárazníků scout na OII - je problém s montáží mlhovek? nebo stačí jen vypojit mlhy z OII a napojit scoutové - je zadní nárazník vybaven s možností montáže tažného zařízení - je montáž zadních čidel couvačky na scout nárazník nějak složité - sehnal jsi boční lišty scout na OII? Mohl by jsem poprosit jde? jen podotýkám, elektrice nerozumím, tak bude problém. díky moc za rady s úpravou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Mlhy mají jiný svorky. Potrebujes celou kabelaz k mlhovkam. Na zadní nárazník potřebuješ jiný vyztuhy rs/scout. Na předek od m.r.07 se nic nemusí ořezávat. Pasuje to i pro ostřiky. Na tažný si to snad každý vyřízne sám ne;-) Tušim ze jen do difuzoru. Sam to nemam. Doporučuji lepidlo na autoskla, alternativě mamuta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosamrsk Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 ořezávat přední nárazník? Co je tím myšleno přesně? Nevíš číslo dílu té výztuhy na zadek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Někde tu je vlákno, kde kdosi tvrdil, že je potřeba zariznout u předku vyztuhy a nějaký plechy či co. Ja mam na sériovém voze scout nárazníky, byl na tom i rs p.f. a nic jsem u 06 upravovat nemusel. Ani menit drzaky pro ostřikovače. Tot vše;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.