djpetr Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Včera mi přestalo fungovat tzv."cvakání" při puštění blinkru.Blinkry fungují,jen ta zvuková signalizace ne.Kde je schovaný to cvakání s budících nebo jinde?Jak to opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Zkontroluj si jestli ti funguje signalizace rozsvícených světel při otevření dveří a vypnutém zapalování... pokud ne tak je z 99% vadný akustický měnič - reproduktor, který je součástí panelu přístrojů..... nechá se vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 blinkr cvaká z relátka blinkrů,z toho přístroje to je jiný zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Aha takto sorry , já myslel ,že se o blinkry u FII stará centrální řídicí jednotky vozu J519 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 (editace) stará,ale jsou tam ještě relátka a jedno je na blinkry.Zkus si zapnout blinkr při vypnutým zapalování a otevři dveře,měla by svítit ta pozička,na kterou stranu je ta páčka a ozve se ti gong a to je z přístrojovky.Stejný je zvuk aji při palivu,malo teploty venku atd.Zítra to zkusím,odkud ten zvuk jde. Editováno: 9. leden 2011, autor: petrumr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 9. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Dnes sem zkusil pustit světla ručně a otevřít dveře bez puštěného zapalování-signalizace funguje.Funguje i při přitažení ruční brzdy za jízdy.Blinkry ale pořád necvakají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 já sem to zkoušel a ten zvuk je uplně jinej než to cinkání,zkus rozdělat to relátko blnkru jestli má i akustickou kontrolu,nebo tam je ještě jedno akustický relátko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Jaké má označení to relé ? Nějak ho nemohu najít ??? J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 20. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2011 V autorizovaném mi bylo řečeno,že oprava může dosáhnout ceny přes 1000,-.Nezbylo mi nic jiného než navštívit neautorizovaný servis,kde byla oprava provedena za 120,- za nový relé.Vcelku rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.