FrantaU Vloženo 15. Květen 2012 Autor Vloženo 15. Květen 2012 Děkuju moc za kontakt a odkazy. Snad se Roomstřík toho tempomatu brzo dočká Citovat
Petros7 Vloženo 15. Květen 2012 Vloženo 15. Květen 2012 Děkuju moc za kontakt a odkazy. Snad se Roomstřík toho tempomatu brzo dočká Jasně, není zač. S tempomatem si budeš jízdu ještě víc užívat Citovat
FrantaU Vloženo 12. Červenec 2012 Autor Vloženo 12. Červenec 2012 Tak už mám tempomat .... Dneska jsem navštívil Vášu v Postějově a převeliká spokojenost, velice solidní jednání. Velice solidní cena. Jsem moc spokojenej Citovat
KoNG Vloženo 12. Červenec 2012 Vloženo 12. Červenec 2012 jsi si se měl stavit na pokec při té velkolepé příležitosti návštěvy Prostějova Citovat
FrantaU Vloženo 12. Červenec 2012 Autor Vloženo 12. Červenec 2012 Aha, no to kdybych věděl.... Nooo třeba příště, byl to pěnej výlet a tuning bar mě taky fascinoval:) Citovat
FrantaU Vloženo 10. leden 2017 Autor Vloženo 10. leden 2017 Tak větší aktualizace, červenec 2015 se stal pro Roomstříka "konečným." Měli jsme havárku, totálka. Škoda vyčíslena na cca 210 tisíc kč. Nikomu se nic nestalo a za to jsem rád, nějak jsme se "nepohodli" s motorkářem, odbočil tak rychle, že jsem to raděj strhnul, abych ho nepřejel - náraz do zdi, auto rozbito, ale škody na zdraví žádné. Za to jsem nejvíc rád, protože zdraví už vám nikdo nevrátí. Poté jsem narychlo koupil Fiat Punto Speedgear. A v současné době už se blíží nástupce. Opět škoda - Rapid lb Všem mnoho šťastných km v roce 2017 Citovat
Malta Vloženo 10. leden 2017 Vloženo 10. leden 2017 tak ještě že tak, že se nikomu nic nestalo,... nicméně, netrpěl jsi v tom Puntu klaustrofobií po přechodu z rooma? Citovat
FrantaU Vloženo 10. leden 2017 Autor Vloženo 10. leden 2017 Pravda, za to jak to dopadlo jsem rád, nedovdu si představit jak bych nesl, že jsem někomu ublížil, ač třeba nechtěně.... no nakonec to byly jen plechy a "cihly" Pravda přechod do Puntíka byl trochu nezvyk, že si s sebou nevozim "akvárko," ale nakonec jezdit se v tom dá:). Protože je to 3dv. tak oproti Roomovi je tam min mista, ale zase ty véééliký přední okna:), to byl snad ještě větší nezvyk:). Bohužel náhrada za Rooma v paletě ŠA chybí a VW Caddy by vyšel draho, tak nakonec bude Rapid. Už se na něj moc těším. Citovat
GOLF10 Vloženo 11. leden 2017 Vloženo 11. leden 2017 Taky za mě ,že se nikomu nic nestalo,něco podobného jsem zažil skoro před rokem na vlastní kůži a nikomu to nepřeji. Vyjel mi mi mladej kluk z vedlejší ve městě a na poslední chvíly jsem to strhl do protisměru na bok a akorát mi lízl předním kolem práh auta a zadní kolo.Sice spadl ,ale nic se nestalo. Akorát vím kbyby tam někdo jel do protisměru tak by ho asi vezli ,protože já bych to tam nedal.Ale bylo mi úzko celej den z toho. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.