Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
  • o 4 roky později...
Vloženo

Tak větší aktualizace, červenec 2015 se stal pro Roomstříka "konečným." Měli jsme havárku, totálka. Škoda vyčíslena na cca 210 tisíc kč. Nikomu se nic nestalo a za to jsem rád, nějak jsme se "nepohodli" s motorkářem, odbočil tak rychle, že jsem to raděj strhnul, abych ho nepřejel - náraz do zdi, auto rozbito, ale škody na zdraví žádné. 
Za to jsem nejvíc rád, protože zdraví už vám nikdo nevrátí.
Poté jsem narychlo koupil Fiat Punto Speedgear. A v současné době už se blíží nástupce. Opět škoda  - Rapid lb
Všem mnoho šťastných km v roce 2017

Vloženo

Pravda, za to jak to dopadlo jsem rád, nedovdu si představit jak bych nesl, že jsem někomu ublížil, ač třeba nechtěně.... no nakonec to byly jen plechy a "cihly"
Pravda přechod do Puntíka byl trochu nezvyk, že si s sebou nevozim "akvárko," ale nakonec jezdit se v tom dá:). Protože je to 3dv. tak oproti Roomovi je tam min mista, ale zase ty véééliký přední okna:), to byl snad ještě větší nezvyk:).
Bohužel náhrada za Rooma v paletě ŠA chybí a VW Caddy by vyšel draho, tak nakonec bude Rapid. Už se na něj moc těším.

Vloženo

Taky za mě ,že se nikomu nic nestalo,něco podobného jsem zažil skoro před rokem na vlastní kůži a nikomu to nepřeji.

Vyjel mi mi mladej  kluk z vedlejší ve městě a na poslední chvíly jsem to strhl do protisměru na bok a akorát mi lízl předním kolem práh auta a zadní kolo.Sice spadl ,ale nic se nestalo.

Akorát vím kbyby tam někdo jel do protisměru tak by ho asi vezli ,protože já bych to tam nedal.Ale bylo mi úzko celej den z toho.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...