Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Děkuju moc za kontakt a odkazy. Snad se Roomstřík toho tempomatu brzo dočká

Děkuju moc za kontakt a odkazy. Snad se Roomstřík toho tempomatu brzo dočká

Jasně, není zač. S tempomatem si budeš jízdu ještě víc užívat :kol-28:

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak už mám tempomat ....

Dneska jsem navštívil Vášu v Postějově a převeliká spokojenost, velice solidní jednání.

Velice solidní cena.

Jsem moc spokojenej

jsi si se měl stavit na pokec při té velkolepé příležitosti návštěvy Prostějova ;)

• Autor

Aha, no to kdybych věděl....

Nooo třeba příště, byl to pěnej výlet a tuning bar mě taky fascinoval:)

tak příště určitě dej vědět :kol-31:

• 4 roky později...
  • Autor

Tak větší aktualizace, červenec 2015 se stal pro Roomstříka "konečným." Měli jsme havárku, totálka. Škoda vyčíslena na cca 210 tisíc kč. Nikomu se nic nestalo a za to jsem rád, nějak jsme se "nepohodli" s motorkářem, odbočil tak rychle, že jsem to raděj strhnul, abych ho nepřejel - náraz do zdi, auto rozbito, ale škody na zdraví žádné. 
Za to jsem nejvíc rád, protože zdraví už vám nikdo nevrátí.
Poté jsem narychlo koupil Fiat Punto Speedgear. A v současné době už se blíží nástupce. Opět škoda  - Rapid lb
Všem mnoho šťastných km v roce 2017

tak ještě že tak, že se nikomu nic nestalo,... nicméně, netrpěl jsi v tom Puntu klaustrofobií po přechodu z rooma? ;)

• Autor

Pravda, za to jak to dopadlo jsem rád, nedovdu si představit jak bych nesl, že jsem někomu ublížil, ač třeba nechtěně.... no nakonec to byly jen plechy a "cihly"
Pravda přechod do Puntíka byl trochu nezvyk, že si s sebou nevozim "akvárko," ale nakonec jezdit se v tom dá:). Protože je to 3dv. tak oproti Roomovi je tam min mista, ale zase ty véééliký přední okna:), to byl snad ještě větší nezvyk:).
Bohužel náhrada za Rooma v paletě ŠA chybí a VW Caddy by vyšel draho, tak nakonec bude Rapid. Už se na něj moc těším.

Taky za mě ,že se nikomu nic nestalo,něco podobného jsem zažil skoro před rokem na vlastní kůži a nikomu to nepřeji.

Vyjel mi mi mladej  kluk z vedlejší ve městě a na poslední chvíly jsem to strhl do protisměru na bok a akorát mi lízl předním kolem práh auta a zadní kolo.Sice spadl ,ale nic se nestalo.

Akorát vím kbyby tam někdo jel do protisměru tak by ho asi vezli ,protože já bych to tam nedal.Ale bylo mi úzko celej den z toho.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.