trainroad Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 (editace) Zdravím, svítila mi někdy kontrolka ABS a ASR, zajel jsem do servisu a zjistily, že je špatné levé přední čidlo ABS. Shodou okolností mi též odešla spojka. Mechanik tedy vyměnil lamelu a přítlačák a to čidlo. Po této opravě mi brzdový pedál, pokud rychlost vozidla klesne pod 20km/h začne vybrovat (spíná ABS) na jekémkoli povrchu, i na suchu. Mechanik znovu vyměnil LP čidlo, ale závada je tu dál. Poté mi řekl, že je asi vadné čerpadlo ABS. Ale to se mi nezdá. Do té opravy spojky bylo vše OK, když ABS nesvítilo, tak mi to tohle nedělalo. Prosím o radu. Jinak je to Oct. 2001 TDI 81kW.Díky Editováno: 23. leden 2011, autor: trainroad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Projížděl paměť závad nebo to mechanik bral jen tak od oka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trainroad Vloženo 14. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Projížděl a prej tam bylo něco o nějaký mechanický závadě. Jinak to ABS po tý výměně čidla už nesvítí, ale vybruje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzonti Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 rád bych věděl jakou to mělo dohru,mám stejný problém nebo problém...zatím je to jen nepříjemný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Velouš Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Máš asi bordel v kotoučích,které snímají otáčení kol,vyfoukej to vzduchem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.