Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• 3 měsíce později...

vše chci zjistit před rozhozením

zda vrazím do motoru ty prachy tak chci jeho dobrou životnost a ne hledat za rok náhradní motor.

Tak mě teď dělaj výbrus + ty věci co k tomu patří...sem zvědavej, jak na spotřebu tak na výdrž motoru anebo místo 16V rovnou 20V hehehe

A skodovka už nepredava polo motor alebo je to nerentabilne ? lebo ked si zoberiem co stoja piesty+ vybrus + praca....

• Autor

Tak mě teď dělaj výbrus + ty věci co k tomu patří...sem zvědavej, jak na spotřebu tak na výdrž motoru anebo místo 16V rovnou 20V hehehe

mám to nějaký pátek hotové a zatím super, stále kontroluji olej a nepřidávám ani kapku (najednou takové divné :) ), tak snad to dopadne vše dobře, kde ti to dělají?

po složení motor táhne lépe od spodních otáček, ale zase tam není takové probuzení od těch 4.000 otáček . zatím není moc zajetý a stále se to zlepšuje tak uvidíme jak to bude lítat.

K tomu zajíždění - když jsem koupil Drobka (1,4 16V 63kW), měl na tachometru 18 200km - ověřeno trojitou kontrolou, skutečně nebyl stočený. Motor byl ještě dost syrový, ale tahal fest. Dnes má "na hrbu" dvojnásobek a je o poznání živější, kopce které po koupi vyjížděl na 3. dnes vyjíždí s totožnou zátěží na 4. a dlouhodobá průměrná spotřeba podle PP klesla o cca 0,3l. Něco asi má "na svědomí" i to, že už jsem si zvykl a naučil se jeho vlastností využívat. Nic na motoru kromě oleje a svíček není měněno. Takže se můžeš těšit na hezké zajíždění...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.