Venca.6 Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Táta má taky problém s packou, ale na octavii 1, je to ale ta sama packa. Jede na dalkovy v noci, přepne na tlumeny a tma tak musí zapnout mlhovky. Takže tam mě čeká výměna taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUX Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Zdravím, potřebuju poradit. Mám v pytli stěrače. Blázní mi ciklovač. Když zapnu stěrače nejdou pak vypnout. I když zhasnu motor pořád běží. Musím blbnout s páčkou aby se po nějaké době vypli. Rád bych se poradil ohledně kabeláže od volantu, nemohu ji volně najít v prodeji (pokud nějaká taková existuje). Nerad bych kupoval nové páčky a problém pokračoval. Raději koupím kabeláž a když to bude pokračovat tak i dokoupím páčky. Prosím o radu než začne zima. PS: Auto dvakrát dlouho stálo. Jednou rok a pak 5měsíců. Pravděpodobně problém vznikl vlhkostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 kabeláž se až na pár vyjímek neprodává, koupíš jen hlavní svazky - jejich cena ovšem často převyšuje cenu vozu. Eletroinstalace se proto opravuje. Pokud se v tom nikdo před tebou nevrtal, tak bych to ale spíše viděl na tu páčku. Rozeber to a uvidíš. A příště zapřemýšlej nad lepším názvem tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUX Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Ne ne nevrtal. Já jsem si odendal kryt a prostříkal kontaktolem. Žádnou korozy nebo nějaké vady na pohled jsem neviděl. A rozebírat se mi to moc nechce nemám s tím zkušenost. Každopádně díky. Ps: ok.a. zapřemejšlím sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.