Svoby85 Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Proč by každý říkal že je blbec...naopak mě se tyhle kola líbí a 18ky na koktě vypadají úžasně. Jen si myslím bude problém s etčkem.podle mého tyhle z mercedesu budou hodně venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 original 18ky navrzene designerem tak, aby ladily k autu vypadaji jiste uzasne. 18ky ze stareho Mercedesu komicky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 (editace) Ne že bych chtěl obhajovat, nebo zhazovat vzhled těch kol od Mercedesu, ale určitě je nesmysl tvrdit, že originální Škodovácké kola jsou ty nejkrásnější na světě !!! Ten "designer" by musel být asi bůh ? Mě osobně se originální kola třeba skoro žádné nelíbí... až na pár výjimek . Dokonce bych si dovolil tvrdit, že některé jsou přímo strašné! To pak ten designér asi nemá žádný vkus . Je spousta nádherných disků, které z auta dokážou udělat uplně něco jiného, ...jak málo stačí :-) , potvrzuje se tím to co se říká, a to , že " kola dělají auto " :-) Editováno: 27. Duben 2015, autor: Peťas-RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Nejsou nejkrasnejsi na svete, ale designove se proste k tomu autu hodi daleko nejlepe, protoze jsou navrhovany na to auto. Na rozdil od neoriginalnich, ktere se musi jakz takz hodit ke vsemu, ale poradne se nehodi k nicemu. Ale vzhled je samozrejme subjektivni vec a pro nekoho je taky dulezite to, ze to nema uplne kazdy, coz je u Skodovackych kol v CR jaksi problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 :-) no to je věc názoru , já v té nabídce nějak nevidím nic, co by se mi zdálo nějak výjimečné.Prostě tuctové disky, žádná originálnost .Jako jo, najdou se i některé, které nejsou uplně k zahození , ale většina mi připadá jako by to namaloval/navrhl někdo uplně bez fantazije . Co se týče těch kol z Mercedesu , zdají se mi strašně mohutné (ty středy) na Octávii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 paráda dvě odpovědi a každá jiná doufam že ted někdo napíše a rozhodne to Co si to rozhodnout sám a nečekat, co Ti vyjde z ankety? Snad jsi dost svéprávný na to, abys věděl, co chceš, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 (editace) No to si myslím taktéž tak. Je to každého věc. Kdybych si tam dal třeba kola z žebřiňáku, je to moje auto a moje věc. Pokud se to tak líbí majiteli, každému je po tom h...... Editováno: 28. Duben 2015, autor: Peťas-RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby85 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Každopádně pokud se rozhodneš pro, rád bych viděl fotky...mě se taky líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 Co na to řikáte budou slušet na bílou ctavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 Myslíš že né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby85 Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 Já bych řekl že by mohli být hodně dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWYMRONE1 Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Bodou super tyhle kola jsou hodně dobrý, také jsem o nich uvažoval i ty z medáku z amg starýho, měl jsem si pro ně už jet, ale nakonec jsem od toho upustil protože měli šíři 9 palců a prostě jsem si to rozmyslel ale jinak bych je asi už vozil na své OII .Po dlouhém rozvažování jsem se rozhodl pro tyhle: 5x112 R18 šíře 8 palců s ET35.To ETéčko mě jediné děsí..myslím,že vpředu to bude hodně vylezlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWYMRONE1 Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Jinak tady jsou ty z toho AMG od kterých jsem upustil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Co na to řikáte budou slušet na bílou ctavii Co to je za znacku, model a rozmer? Podla mna su zaujimave (az na tie ruzove nalepky...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWYMRONE1 Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Rotiform Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Ani som nevedel, ze sa tento design robi aj s limcom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuccis Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Zdravím, už se tady několikrát řešilo ET, ale potřebuji poradit. Koupil jsem na na OII 1Z RS combi kola sparco R18 ET35 a chytaji mně o držák zadního nárazníku (při naloženém voze). Šel jsem do ET35 protože mně pár kluků napsalo, že to má a jsou bez problémů (tak nevím ). V TUV je napsaná úprava blatníků, tak se chci zeptat, zda mi někdo poradí, jak je mám upravit. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alchemix Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Jakou máš šířku disku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuccis Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 Mam J8... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Mám dotáz Teď mám na své koktě 1.9tdi brzdy 280mm a když dám disky 8x18 et 35,tak mi lezou o cca 1cm vem.V brzké době plánuji těhlice z 2.0tdi čili kotouče 288/312mm.Jak tam to bude s diskem 8x18 et 35 ? Přijde mi,že dle fotek u hodně lidí tento rozměr je uplně v pohodě,tak to dělá samotná těhlice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Pokial viem, tak tehlica nic nezmeni na sirke napravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Tak v tom případě nechápu,jak někdo může mít 8J disk e et35 aniž by mu to lezlo ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 (editace) Ty ani nemůže na to mít i vliv jako máš šířku kola? Možná je to blbost, sám se v ET kolikrát ztrácím. Protože mě třeba u oktávky kola 7.5Jx18 ET51 jsou viditělně vystrčené víc, jak zimní 6Jx16 ET50, které by měli být, ač nepatrně víc venku Editováno: 5. Únor 2016, autor: Amimous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 (editace) Proc myslis? 7.5Jx18 ET51 by mely od dosedaci plochy mit cca 13,8 cm, kdezto 6Jx16 ET50 jen cca 10,1 cm. Jinak teda ano, samozrejme na to ma vliv i sirka kola... Editováno: 6. Únor 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.