maniacm Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 ahoj co si myslíte o tomto oleji, mám možnost koupt 4l za dobrý peníze. a bude mě čekat výměna oleje.. je to dobrý? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniacm Vloženo 24. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2011 http://www.autodilytop.cz/unibal/eshop/8-1-OLEJE/330-2-LOTOS/5/786-Olej-LOTOS-SEMISYNTETIC-10W-40-4L-SL-CF tady je jen ukázka toho oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 má uvedenou normu VW505.00 a ta je spíš pro vznětové motory, pro zážehové motory by měla být 500.00 nebo 502.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 (editace) Do tohohle motoru je to dobrý až,ale osobně bych tam dal plnou syntetiku....menší odpory za studena a taky to je dobrý kvůli hydraulickým zdvihátkům. Cena není dneska o moc výš. Editováno: 25. leden 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniacm Vloženo 25. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2011 ale říkám, že to mám za dobrou cenu.. jinak bych koupil asi něco jiného.. ale prostě jestli je to dobrý hlavně ta značka, myslím si že je to nějaký polský.. tak proto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.