Publikováno Únor 4, 201114 r Ahoj,jdou vymenit budiku s OII face do OII,delal to uz nekdo,konektor zapojeni je stejny,bude komunikovat komfortka s budikama,ma tam nejke veci navic na maxidotu,poradite?
Únor 4, 201114 r CO jsem tak slyšel i tady na fóru, tak to půjde, ale člověk asi bude muset obětovat immobilizér.
Únor 5, 201114 r Autor Aha no uvidim ale diky,protoze v octavii II tour ty budiky tam jsou tak nevim jestli tam nahodou neni jiny konektor,zkusim se jeste nato mrknout diky moc
Únor 5, 201114 r Budíky z face jdou do předface.Jen se musí přepinovat konektor a u starších ročníků předface ale nejde imobilizér.U novějších předface jde i imobilizér ale je to hodně drahý.Úpravu umí ferda25 tak pokud má někdo vážnej zájem kontaktujte ho.
Únor 5, 201114 r Nejsem si jistej ale mělo by to jít od MR 07 konec roku i s imobilizérem ale přesně to ví ferda25 už to dělal a úspěšně.
Únor 12, 201114 r Nejsem si jistej ale mělo by to jít od MR 07 konec roku i s imobilizérem ale přesně to ví ferda25 už to dělal a úspěšně. Zdravim potrěboval bych telefon na Ferdu nikde jsem ho nenasěl diky
Únor 18, 201114 r 100% funkčnost imobilizeru jde u MR08 od 5. měsíce výroby, tam je už náběh na fazit, u starších se buď musí vypnou immo a nebo vyměnit motorovka a klonovat.... motorovka u některých vyměnit nejde, jelikož se určité motory po 5.08 už nedělají Upraveno Únor 18, 201114 r od rolbař
Únor 18, 201114 r Takze u MR2006 nelze prehodit face budiky se 100% funkcnosti? Pripadne co vsechno to obnasi - cenove? Zvladnul by to nekdo z Prahy?
Únor 26, 20196 r Zdravím vás . Mám dotaz zda nevíte o někom ,kdo by byl schopen a ochoten namontovat maxidot a multifunkci volant do OCT 2 rok 2008 před facelift ? Jsem z Fýdku ,ale dojedu si kamkoli bude třeba :-) Případně nemá někdo kontakt na FERDU25 ? Asi si už něco dělal :D Děkuju
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.