NÉŤA Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 (editace) http://forum.skodahome.cz/topic/95748-vymena-zarovek-v-svetlech/page__pid__1561725#entry1561725 xenon do mlhového světla je naprostá blbost . Měl jsem je tam. Zapneš to v mlze a najednou máš před sebou bilou zed . Moc světla. Nedá se stím jezdit . možná jen jako frajeřina ale bez učelu. dal jsem do mlhovek žluté osram a to je super a hlavně funkční. Editováno: 28. Prosinec 2011, autor: NÉŤA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Jinak také souhlasím,že dát tam xenon je moc hezký na pohled ale funkčně na nic.Taky jsem jel s Octávii která to měla vyměněný za xenon a při zapnutí se před autem vytvořila jen neprostupná bílá stěna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 @NÉŤA,Márty - to máte samozřejmě pravdu,pokud dáte do mlhovek výbojku se standardní teplotou.Asi jste neviděl ani jeden Vás výbojku 3000K. Svítí žlutě a je v mlze naprosto nepřekonatelná. Pokud se žárovek týká,Osram Allseason je na našem trhu asi to nejlepší ze žárovek do mlhovek. Ještě lepší je sehnat Nokya Yellov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Ale ano o 3OOOK vim ale bohužel je problem je sehnat a naví nesou schválené ale to samé nejsu i normání HID sady. Mám 3000K objednané asi měsíc a stale je nemám tak proto ta žárovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Asi máš špatného dodavatele snad se dočkáš,potom uvidíš,že i v mlze se nemusí jezdit poslepu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakup Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Člověk, co xenony repasuje mi vysvětloval, že po 160 tisících jsou v háji hlavně čočky, které je třeba vyměnit. U supa to znamená rozřezání a následné svaření světlometu (celkem za 2 světlomety cca 9-10 tis., navíc se dá připlatit za přeleštění krycího plastu). Samotné nové výbojky prý svítivost o mnoho nezvednou. Pak se není čemu divit, že nás nový auta přesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 (editace) čočka určitě ne ale to pozadí (zrcadlo) to se většinou spálí a sčerná a světlo se nemá od čeho odrážet. Většinou se to rozdělá a nechá znova chromovat. Jiná záhada na tom není. Dát někomu 10 tis je určitě dobře spočitaný business :-) Editováno: 1. leden 2012, autor: NÉŤA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 vie sem niekto hoit foto ako svietia xenony: 4300k 5000k 6000k v dazdi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Mám phillips d2s, cena 590/kus svítí super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 no kupoval som si z ciny 4300k a 6000k .. medzi tymito dvoma je to znacne vidno ze 4300k presvieti kludne 6000k.. co mam vsak problem je ze tie 4300k ked bola mokra cesta tak to bolo cele zle a nic som nevidel .. tak som si prisvecoval hmlovkami .. takze.. premyslam ze si na aukru kupim osram 4300k .. co tam predava jeden manik .. original do prvovyroby.. ale ma aj philips .. tak neviem sa rozhodnut.. pisal ze philips su tak kusok do modrasta.. a osram som mal original v aute.. poradte.. ake vybojky si vybrat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.