Publikováno Únor 6, 201114 r Ahoj kluci,neřešil jste někdo polepy nebo jiný způsob lišt dveří a přístrojové desky z nějaké folie,která se aspoň trochu podobá origu versus carbon (viz.foto).Jede mi o přelepení vnitřního madla Scout,které je origo stříbrné a mám v autě origo versus karbon. Předem díky za vaše nápady popř. nabídky,Kajak. Tel.: 606806704 E-mail: vwkajak@centrum.cz
Květen 3, 201114 r Ahoj kluci,neřešil jste někdo polepy nebo jiný způsob lišt dveří a přístrojové desky z nějaké folie,která se aspoň trochu podobá origu versus carbon (viz.foto).Jede mi o přelepení vnitřního madla Scout,které je origo stříbrné a mám v autě origo versus karbon. Předem díky za vaše nápady popř. nabídky,Kajak. Tel.: 606806704 E-mail: vwkajak@centrum.cz mám to urobené v rs boli tak nádherne strieborné, že som to nevydržal. dával som tam karbonovú fóliu 3M. foto pošlem
Květen 4, 201114 r dával som tam karbonovú fóliu 3M. foto pošlem Docela by mě zajímalo jak to vypadá? Hoď fotky sem do vlákna...
Květen 8, 201114 r Mám stejné lišty a líbil by se mi ve stejném dekoru rámeček kolem rádia.Jsem také zvědavý na fotky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.