Publikováno Únor 7, 201114 r Ahoj mam takovy problem. Dnes z niceho nic mi nejde otevrit kufr .. vypinac cvaka ale neotevre se Muzu auto zamykat odemykat a porad je to stejny. Nevite co stim? Pojistku jsem zkoumal a je vpohode central taky funguje ale kufr je porad zavreny. Dekuju za vsechny rady:(
Únor 7, 201114 r Ahoj ak mas VAG tak o skus otvorit cez akcne cleny,ak pojde tak moze byt problem v riadiacej jednotke.
Únor 7, 201114 r Autor A nemuze to byt jen vypinac nebo treba ten zamek? A kdyz to napichnou na VAG zjisti i treba chybu u posilovace kdyby nahodou sel slabsi?-reim to ted v jinem tematu tak me to zajima ..
Únor 13, 201114 r Ahoj. Po odemčení centrálem skus otevřít dveře spolujezdce nebo zadní dveře a potom kufr. Mám stejný problém a řeším to takhle.
Únor 13, 201114 r Autor No ono to zaclo uz pak trochu fungovat ale nechla jsem to pro jistotu vymenit 1000 korun to stalo .. prijatelny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.