Milan II Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Jednou mi spolupracovník popisoval, jak se vášnivě mazlil se svou kamarádkou ve Š 120LS. Tlačil to do ní fest a ona se přitom v botech s potpatkem opírala o strop! Už je vám asi jasný, co se stalo. Propíchla mu ve dvou místech ten koženkový tapeťák! Jak to asi vysvětlil své manželce, to si už nepamatuji. Poučení: chlapi pozor na potpatky! Octaviácký tapec je taky choulostivý!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 No to jsou veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 JJ Stopařky s podpatkama nebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 ale tak nebrat, prostě teď už vím, že jí mám předtím vyzout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steve Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 ale tak nebrat, prostě teď už vím, že jí mám předtím vyzout TAk na to pozor.Ja som pocul historku ked chlapik isiel s manzelkou v aute a zacali sa zahmlievat okna (kvôli dazdu???)a na prednom skle sa vykreslili odtlacky nôh. : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Ještě bych chtěl dodat, že na kapotě Octávky bych sex raději nedělal!! Ale takovej Traboš, ten ženskou na půl přes blatník a kapotu kliďánko snese. To mám vyzkoušený! Už se vám někomu při tom "zasouvání" zasekla noha mezi pedály??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Už se vám někomu při tom "zasouvání" zasekla noha mezi pedály??? Ne! : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 ale tak nebrat, prostě teď už vím, že jí mám předtím vyzout TAk na to pozor.Ja som pocul historku ked chlapik isiel s manzelkou v aute a zacali sa zahmlievat okna (kvôli dazdu???)a na prednom skle sa vykreslili odtlacky nôh. : ty voe... to museli byt vyhovorky..... "to urcite fservise.." "predosly majitel.." "to lienky ako freklame na 207micku..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Takže jasný: 1) Vyzout jí boty 2) Umejt jí nohy co dál? Ostříhat dohola? aby nebyly vlasy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Mám sedana a v pohodě na zadních sedadlech. A pokud má někdo problém z chlupů a tekutiny, tak si dejte pod prcky prostě deku nebo ručník a je po problému. Ale co se týče mě tak s těma chlupama nevím nevím. Já nesnáším bobry a proto s tímto žádnej problém nemám. Udržovaná koc je prostě udržovaná koc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 No jo, to máš pravdu, s tou koc by to bylo dobrý, horší když borec je jak opice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 jj Bobry nebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Soutěž o tričko na diskuzi auto.cz Diskuse: Sex v autě. Jaké máte zkušenosti? 08. 07. 2006, 02:12 Venku řádí tropické teploty, a tak přicházíme s diskusním tématem, které na vás chystáme už od zimy. Začátek léta je pro něj nejvhodnější. Jaké máte zkušenosti s intimními chvilkami v autě? Zúčastněte se horké sobotní diskuse. Podle výzkumu firmy Durex je nejběžnějším místem pro sex na veřejnosti u všech respondentů auto (50 procent). Podle BBC mají řidiči a řidičky v průměru šestkrát v životě sex v autě. Známý sexuolog Radim Uzel zase v jednom rozhovoru prozradil, že jakákoli sexuální aktivita během jízdy je mnohem nebezpečnější než telefonování, ovšem pouze tehdy, pokud vůz stojí a má zataženou ruční brzdu. Jak jste na tom vy a sexuální radovánky v autě? Máte nějakou zajímavou příhodu? Můžete nám sdělit vlastní zážitek, nebo si klidně vymyslet svůj. Fantazii se meze nekladou. Co takhle vaše auto snů a váš ženský idol? Jaké by to bylo? Moc velké detaily, které by se vyjímaly hlavně na stránkách erotického časopisu, klidně vynechte. Cení se vkus a originalita. Taky můžeme diskutovat nad tím, jaké auto je pro to nejvhodnější. Co myslíte? 3x tričko pro nejlepší: Ze všech diskusních příspěvků redakce na konci týdne vybere 3 nejlepší příspěvky nebo příběhy na téma "Sex v autě" (ať už vaše nebo smyšlené), jejichž autoři budou odměněni speciálním tričkem s logem AUTO.CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 v tehlech vedrech jedine v aute, klima rules Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 A nevadí vám při sexu na předních sedačkách loketní opěrka? mě překážela. Vzadu to bylo v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 A nevadí vám při sexu na předních sedačkách loketní opěrka?mě překážela. Vzadu to bylo v pohodě Ona jde sklopit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 No abych taky přispěl trochu, tak nejlepší zadní sedačky. stejně v létě na kapotě to musí bejt docela peklo, hlavně na tmavých barvách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 no,ja nemel v okte,ale ve fabce v zadu,a take to slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 bohužel nikdy jsem nezažil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 bohužel nikdy jsem nezažil nikdy jsi nezažil sex? tak to někdy zkus, není to úplně blbý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 jo to jako sám jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Koukam,ze jste tady docela slusny brusiči. Tak to ja jen tise zavidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Jak ve predu na sedackach tak i vzadu, ale nejvetsi pohoda je kufr, njn combi je combi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Jak ve predu na sedackach tak i vzadu, ale nejvetsi pohoda je kufr, njn combi je combi.. Hele v tom avataru ty máš ve předu mlhovky v nárazníku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.