Vita TDI-PD,Decin Vloženo 8. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 10-11 tycek je min nez sem cekal a nez mi rekli v SIMPLY NEVER. Blabolili o 25tacech. Naposledy co jsem tam byl s predni napravou, cena oproti puvodni planovane se zdvojnasobila. Pokud by se to melo opakovat,asi by sem to nerozdejchal. Vcera sem zjistoval garazistu...delal hodne spojek (nemam duvod mu neverit, videl jsem ho spravovat lecos), ale zadnou skodovackou a uz vubec ne TDI,nebo koncern. Delal nejblize golfa III a fronteru TD. Smiril jsem se s origo servisem. Diky za pomoc vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 No pokud dělal GIII nebo Fronteru tak není důvod mu nevřit. Problém bývá spíše s nářadám ( středová matice Fabia atd... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Pokud by někdo chtěl spojkový válec tak se mi tu nějaký válí...je úplně nový...Cena dohodou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vita TDI-PD,Decin Vloženo 9. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Jeste to budu muset rozhodnout. Nevim jak to ma s tim naradim. Myslel jsem,ze nejvetsi problem je sundat motor a ne tu spojku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Proč bys sundával motor? stačí sundat převodovku. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vita TDI-PD,Decin Vloženo 9. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 aha. Jsem odkojenej pres 120tky, 110tku a tam se sendaval motor. Je paradox, ze u slozitejsiho auta je to v zakladu jednodussi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Jo to je jasný, ale předohrabka Fabia je něco jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.